ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει τον Πίρλο στην Τσέλσι ο Κόντε

Juventus coach Antonio Conte, center, talks with Juventus midfielder Andrea Pirlo during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 30, 2013. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Antonio Conte, center, talks with Juventus midfielder Andrea Pirlo during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 30, 2013. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Την έλευση του Αντρέα Πίρλο στην Τσέλσι επιθυμεί ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός είναι σε αναζήτηση βοηθού κι ο 37χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Την ένταξη του Αντρέα Πίρλο στο προπονητικό τιμ της Τσέλσι επιθυμεί ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός καταστρώνει από τώρα τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και μέσα σε αυτά βρίσκεται ο 37χρονος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με την "Daily Mail", ο βοηθός του Κόντε, Στιβ Χόλαντ, έχει ανακοινώσει ότι στο τέλος της τρέχουσας περιόδου θα αποχωρήσει με προορισμό την εθνική Αγγλίας κι ο Πίρλο είναι ο πρώτος υποψήφιος, ώστε να τον αντικαταστήσει και να βρεθεί στο πλάι του Ιταλού τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πίρλο δεν έχει "κρεμάσει" ακόμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, καθώς αγωνίζεται για λογαριασμό της New York City. Μέσα στο 2017 έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο 37χρονος βρέθηκε σε προπόνηση των "μπλε" και η εν λόγω επίσκεψη ίσως να έχει καθορίσει την απόφασή του, αναφορικά με το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, ο Κόντε στηρίζει πολλά στην καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα τους, ύστερα απ' την κοινή θητεία τους σε Γιουβέντους κι εθνική Ιταλίας. Μάλιστα, μαζί κατέκτησαν τρία πρωταθλήματα με τη "Γηραιά Κυρία" (2011/12, 2012/13 και 2013/14) κι απ' ότι φαίνεται αυτό το διάστημα λειτούργησε θετικά στο "χτίσιμο" φιλικής σχέσης.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ