ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει να φύγει από την Τσέλσι ο Ντέλατς ύστερα από 8 χρόνια χωρίς συμμετοχή!

Θέλει να φύγει από την Τσέλσι ο Ντέλατς ύστερα από 8 χρόνια χωρίς συμμετοχή!

O Ματέι Ντέλατς, ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής του ρόστερ της Τσέλσι, ζήτησε να μείνει ελεύθερος, ύστερα από 10 δανεισμός και μηδέν(!) επίσημες συμμετοχές με τους "μπλε".

Στο ερώτημα ποιος είναι ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Τσέλσι, οι περισσότεροι θα απαντούσαν λάθος, λέγοντας ονόματα, όπως, ο Γκάρι Κέιχιλ ή ο Εντέν Αζάρ. Η απάντηση ακούει στο όνομα, Ματέι Ντέλατς.

Ο 25χρονος Κροάτης τερματοφύλακας βρίσκεται στην ομάδα του Λονδίνου από το 2010, όταν και αποκτήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ από την κροατική Ίντερ Ζάπρεσιτς.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Ντέλατς δεν έπεισε τους ανθρώπους των ''μπλε'' να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Ενδεικτικό αυτού είναι, πως δεν είχε καμία επίσημη συμμετοχή με την φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί για εφτά σερί σεζόν δανεικός σε διάφορες ομάδες ανά την Ευρώπη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ ΤΟΥ:

2010-11 Φίτεσε (Ολλανδία)

2011-12 Τσέσκε Μπουντεγιοβίτσε (Τσεχία)

2012-13 Γκιμαράες (Πορτογαλία), Ίντερ Ζάπρεσιτς (Κροατία)

2013-14 Βοϊβοντίνα (Σερβία), Σαράγεβο (Βοσνία)

2014-15 Αρλ (Γαλλία), Σαράγεβο (Βοσνία)

2015-16 Σαράγεβο (Βοσνία)

2016-17 Μουσκρόν (Βέλγιο)

Ο 25χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει ακόμα αρκετά χρόνια καριέρας μπροστά του, σκέφτεται το επόμενο επαγγελματικό ''βήμα'' του, μακριά από την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Πρωταρχικός του στόχος η εύρεση ομάδας που θα του προσφέρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ