ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Μπονούτσι και Καντρέβα ο Κόντε

Θέλει Μπονούτσι και Καντρέβα ο Κόντε

Ο 46χρονος Ιταλός νέος τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, θέλει στην Τσέλσι τους συμπατριώτες του, Αντόνιο Καντρέβα και Λεονάρντο Μπονούτσι με συνολικό κόστος για τους "μπλε" αυτό των 74.000.000 ευρώ.

Μπορεί στο Euro 2016 να τα πηγαίνει μέχρι τώρα περίφημα καθώς η εθνική Ιταλίας έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση από τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, αλλά ο Αντόνιο Κόντε μετά τη "σκουάντρα ατζούρα" πηγαίνει στο Λονδίνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Σύμφωνα με τη "Sun", ο 46χρονος Ιταλός τεχνικός έχει ήδη ζητήσει από τον Αμπράμοβιτς δύο συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές. Είναι ο 29χρονος εξτρέμ της Λάτσιο, Αντόνιο Καντρέβα, και ο 29χρονος αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι.

Θέλει Μπονούτσι και Καντρέβα ο Κόντε

Ο δεύτερος φέρεται να έχει αποδεχθεί πρόταση των "μπλε" για συμβόλαιο ετησίων αποδοχών ύψους 8.160.000 ευρώ, με την ομάδα του Λονδίνου να είναι έτοιμη να καταβάλει 41.500.000 ευρώ στη "Γηραιά Κυρία" να νικήσει στη μάχη απόκτησης του Μπονούτσι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά στον Αντόνιο Καντρέβα, για τον οποίον ενδιαφέρεται και η Ίντερ, η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταβάλει στη Λάτσιο το ποσό των 32.500.000 ευρώ προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του νέου της τεχνικού και να κάνει δικό της το ιταλικό "δίδυμο" ποδοσφαιριστών.

Συνολικά δηλαδή και για τους δύο, η Τσέλσι θα καταβάλει το ποσό των 74.000.000 ευρώ προκειμένου να τους πάρει στο Λονδίνο.

Ξεχωριστά footshirts και τώρα πραγματικά special offers. Τιμές που δεν θέλεις να χάσεις!

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ