ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Μάρκο Σίλβα για αντί-Κόντε η Τσέλσι

Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τον Μάρκο Σίλβα βλέπουν ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι. Σε ποια περίπτωση ο Πορτογάλος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των ''μπλε''.

Η φετινή χρονιά για την Τσέλσι δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στο πρωτάθλημα. Οι συνεχόμενες γκέλες με ομάδες του δεύτερου μισού του βαθμολογικού πίνακα της Premier League φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Αντόνιο Κόντε.

Από την πλευρά του, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως χάνει την υπομονή του, με τα επόμενα παιχνίδια να κρίνουν το μέλλον του Κόντε στον πάγκο των Λονδρέζων.

Σε περίπτωση που Κόντε και Τσέλσι οδηγηθούν σε διαζύγιο πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαβορί για να καθοδηγήσει τους ''μπλε'' είναι ο Μάρκο Σίλβα. Ο Αμπράμοβιτς θεωρεί τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ως τον ιδανικό για να ολοκληρώσει τη σεζόν και να καταλάβει μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Επιπλέον, η επιλογή του Πορτογάλου θα δώσει στην Τσέλσι τον χρόνο για την εύρεση προπονητή με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, με τα ονόματα του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, αλλά και του νυν τεχνικού της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο ο Μάρκο Σίλβα απολύθηκε από τη Γουότφορντ, πληρώνοντας τόσο τις άσχημες εμφανίσεις όσο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Έβερτον προς το πρόσωπο του. Στο παρελθόν, εκτός από την θητεία ενός χρόνου στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχει περάσει από τις Εστορίλ, Πόρτο και Χαλ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ