ΤΣΕΛΣΙ

Τέρι: "Μακάρι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε κι ας μην παίζω"

Τέρι: "Μακάρι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε κι ας μην παίζω"
© STEVEN GERRARD/INSTAGRAM

Σπάνια λόγια απ' τον Τζον Τέρι, ο οποίος έδειξε να νοιάζεται περισσότερο για την Τσέλσι, παρά για το καλό της καριέρας του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι δηλώσεις του Τζον Τέρι στον Στίβεν Τζέραρντ για το BT Sports, με αφορμή τον παραγκωνισμό του τη φετινή σεζόν. Άξιο αναφοράς είναι ότι έχει καταγράψει μόλις πέντε συμμετοχές στην Premier League.

Είναι βέβαιο ότι τα παρακάτω λόγια συγκεντρώνουν την προσοχή, καθώς είναι ασυνήθιστο από ποδοσφαιριστές να βάζουν πάνω απ' όλα την ομάδα κι όχι το εγώ τους. Για ακόμη μια φορά ο Τέρι απέδειξε την σπάνια του αξία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Αρχικά, η ομάδα πετάει, παίζει εκπληκτικά. Μερικές φορές δεν περνάει απ' το χέρι σου, ώστε να κάνεις αυτό που θέλεις. Δεν εξαρτάται από σένα. Ξεκίνησα στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν και τραυματίστηκα. Χάσαμε από Λίβερπουλ και Άρσεναλ κι ο προπονητής με ρωτούσε πότε θα επιστρέψω. Έπειτα, ήρθε το σερί των 13 αγώνων δίχως ήττα, ήμουν έτοιμος αλλά δεν μπορούσα να μπω στην 11άδα.

Τέρι: "Μακάρι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε κι ας μην παίζω"
© GETTY IMAGES

Ως ποδοσφαιριστής είναι πολύ δύσκολο να το δεχθείς, αλλά πρέπει. Όταν έχεις κόουτς που είναι τόσο ειλικρινής, όσο ο Κόντε και σου έχει πει ότι 'τα παιδιά παίζουν εξαιρετικά και αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να μπεις εσύ στην 11άδα', δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Το λέω ειλικρινά, μακάρι να συνεχίσει η ομάδα να κερδίζει κι ας μην παίζω εγώ. Αυτό δεν θα το ακούσεις από ποδοσφαιριστή που είναι σε ομάδα πέντε χρόνια ή κάποιον που παίζει αλλά γκρινιάζει κάθε μέρα. Δεν έχω γκρινιάξει ούτε μια στιγμή.

Προπονούμαι σκληρά και κάνω τα πάντα με σωστό τρόπο, γιατί σέβομαι τον σύλλογο και το πόσο καλά μου έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μεταγραφικά... τρεξίματα της Τσέλσι
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ