ΤΣΕΛΣΙ

"Τέλος ο Μουρίνιο, ο Βενγκέρ στην θέση του!"

"Τέλος ο Μουρίνιο, ο Βενγκέρ στην θέση του!"

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν αποδέχεται πλέον τις αποτυχίες του Ζοζέ Μουρίνιο και αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ. Λέτε να μην αποτελεί στο μέλλον μόνο μια ιστορία καρτούν; (VIDEO)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πρέπει να αισθάνεται καθόλου βολικά στον πάγκο της Τσέλσι. Τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο και οι Λονδρέζοι βιώνουν τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας τους. Το Σάββατο (3/10) γνώρισαν μια ακόμη ήττα, αυτή την φορά από την Σαουθάμπτον με 3-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Έτσι, λοιπόν, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πήρε την απόφαση να τελειώσει τον Πορτογάλο προπονητή, αφού δεν ανέχεται άλλο αυτή την καθίζηση και θέλει να αλλάξει τα πράγματα άμεσα, βλέποντας ότι ο "Special One" δεν μπορεί να ελέγξει τα πράγματα. Βρήκε μάλιστα και τον αντικαταστάτη του και δεν είναι άλλος από τον χρόνιο εχθρό του, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι βλέπει στο πρόσωπο του Αλσατού εκείνον που θα βάλει και πάλι την ομάδα σε νικηφόρες ράγες, προσφέροντας και μερικά... εγκεφαλικά στον Μουρίνιο. Όλα αυτά σε ιστορία καρτούν βέβαια, διότι ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Πάντως, αξίζει να δείτε το βιντεάκι...

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ