ΤΣΕΛΣΙ

Τέλος και επίσημα από την Τσέλσι ο Κόντε

Chelsea manager Antonio Conte during the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Antonio Conte during the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Αντόνιο Κόντε και Τσέλσι ήταν δεδομένο πως δεν θα συνεχίσουν μαζί, με τους τίτλους τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών να πέφτουν και επίσημα την Παρασκευή (13/7).

Δεν ήταν ξαφνική η είδηση που αφορά το τέλος της συνεργασίας Τσέλσι και Αντόνιο Κόντε, όσο και αν πήρε επίσημη μορφή την Παρασκευή, 13 Ιουλίου.

Μετά από δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων, ο Ιταλός αποχωρεί έχοντας οδηγήσει την Τσέλσι στην κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 2016-2017. Ωστόσο η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 εξελίχθηκε άσχημα για τους "μπλε" και οι τριβές του Αντόνιο Κόντε με την διοίκηση ήταν πολλές.

Η 5η θέση στη βαθμολογία στέρησε την έξοδο στο Champions League και στον 48χρονο τεχνικό την ευκαιρία να εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο του με την Τσέλσι.

Το διαζύγιο ήταν δεδομένο και ανακοινώθηκε επίσημα την Παρασκευή, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να φαντάζει ως διάδοχος του συμπατριώτη του στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ