ΤΣΕΛΣΙ

Τέλος η σεζόν για Ζουμά

Τέλος η σεζόν για Ζουμά

Η μαγνητική που έκανε χτες (8/2) ο αμυντικός της Τσέλσι, Κουρτ Ζουμά, έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, με τον 21χρονο να αναμένεται να απουσιάσει από τα γήπεδα για περίπου έξι μήνες.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού έδειξε η μαγνητική που έκανε χτες (8/2) ο Κουρτ Ζουμά προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (7/2).

Το μέγεθος του τραυματισμού του επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter, αναφέροντας το εξής: "Η μαγνητική έδειξε πως έπαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού. Θα χειρουργηθώ μέσα στην εβδομάδα και θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα".

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέσα στις επόμενες 48 ώρες, όπως γνωστοποιεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Τσέλσι. Εκτός από τους υπόλοιπους αγώνες με την Τσέλσι, θα απουσιάσει και από το Euro, το οποίο διεξάγεται στη Γαλλία, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος τη νέα σεζόν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ