ΤΣΕΛΣΙ

Τα τρία μεταγραφικά "μέτωπα" της Τσέλσι

Chelsea's manager Antonio Conte follows the action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's manager Antonio Conte follows the action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα παρατηρείται στην Τσέλσι με τον Γιορέντε να πλησιάζει στο Λονδίνο και τον Ντρινκγουότερ να ζητά από τη Λέστερ να πάει στους "μπλε", οι οποίοι είδαν την Έβερτον να απορρίπτει την πρότασή τους για τον Μπάρκλεϊ.

Οι δύο τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής σεζόν αναμένεται να είναι έντονες στην "μπλε" πλευρά του Λονδίνου. Η Τσέλσι βρίσκεται σύμφωνα με την "AS" μια ανάσα από την απόκτηση του 32χρονου Ισπανού επιθετικού της Σουόνσι, Φερνάντο Γιορέντε.

Το κόστος του deal αναμένεται να ανέλθει στα 15.000.000 ευρώ, ενώ επικρατέστερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Βίλφρίντ Μπονί (υποχωρεί η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς).

Την ίδια ώρα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας εισέπραξε και μια άρνηση. Σύμφωνα με το "BBC Sport" η Έβερτον απέρριψε την πρόταση της Τσέλσι ύψους 27.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 23χρονου Άγγλου διεθνούς μεσοεπιθετικού, Ρος Μπάρκλεϊ.

Υπάρχει και τρίτο ανοικτό "μέτωπο". Όπως υποστηρίζει το "Sky Sports" ο 27χρονος Άγγλος μέσος της Λέστερ, Ντάνι Ντρίνκγουοτερ, διατύπωσε επίσημα αίτημα μεταγραφής του (transfer request) στην Τσέλσι. Κι εδώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ύψος του ενδεχόμενου deal εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 27.000.000 ευρώ.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ