ΤΣΕΛΣΙ

Τα "σκάει" για τον Στόουνς η Τσέλσι

LIVERPOOL, ENGLAND - JANUARY 10:  John Stones of Everton in action during the Barclays Premier League match between Everton and Manchester City at Goodison Park on January 10, 2015 in Liverpool, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
LIVERPOOL, ENGLAND - JANUARY 10: John Stones of Everton in action during the Barclays Premier League match between Everton and Manchester City at Goodison Park on January 10, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να σπαταλήσει πάνω από 43.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Τζον Στόουνς από την Έβερτον, πραγματοποιώντας την πιο ακριβή μετεγγραφή Άγγλου αμυντικού στην ιστορία.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν φείδεται χρημάτων αν θέλει να κάνει τα χατίρια του Ζοζέ Μουρίνιο και να ενισχύσει το ρόστερ της Τσέλσι. Ο Ρώσος μεγιστάνας ετοιμάζεται να δαπανήσει 43.200.000 ευρώ για να αγοράσει τον Τζον Στόουνς από την Έβερτον, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πιο ακριβή μετεγγραφή Άγγλου αμυντικού στην ιστορία.

Η πρώτη πρόταση των Λονδρέζων απορρίφθηκε και ήταν της τάξεως των 28.800.000 ευρώ για τον 21χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος προορίζεται ως ο άξιος διάδοχος του Τζον Τέρι, ενώ είναι δεδομένο πως θα ηγηθεί και της αμυντικής γραμμής των "λιονταριών", αν συνεχίσει να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο.

Ο Μουρίνιο θέλει να δανείσει τον Φιλίπε Λουίς είτε στην Ατλέτικο Μαδρίτης είτε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ανοίγοντας χώρο για τον Στόουνς. την στιγμή που για την απόκτησή του ενδιαφέρονται και οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ, καθώς επίσης θέλουν αμυντικό πρώτης γραμμής.

Βέβαια, η Έβερτον δεν θα πουλήσει εύκολα τον ποδοσφαιριστή και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας, χτίζοντας γύρω του την ομάδα. Άλλωστε, τα "ζαχαρωτά" δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ώστε να πιέζονται να τον πουλήσουν και να βάλουν στα ταμεία τους ρευστό, ενώ ο ίδιος ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στην Έβερτον.

"Είμαι πολύ χαρούμενος στην Έβερτον. Ο στόχος μου αυτή την στιγμή είναι να καθιερωθώ στην Έβερτον και ελπίζω πως αυτό θα συμβάλει να αγωνίζομαι και στην εθνική ομάδα. Πρέπει να συνεχίσω να μαθαίνω δίπλα στον Φιλ Γιαγκέλκα και να προοδεύω στον σύλλογο", είπε από την Σινγκαπούρη ο Στόουνς, όπου βρίσκεται μαζί με την Έβερτον και έπαιξε μάλιστα για 84 λεπτά κόντρα στην Άρσεναλ για το "Arsenal Trophy".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ