ΤΣΕΛΣΙ

Συνάντηση Μοράτα με Γιουβέντους στο Μιλάνο

Juventus Alvaro Morata celebrates after he scored during the Champions League group D soccer match between Juventus and FC Sevilla, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Sept. 30, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus Alvaro Morata celebrates after he scored during the Champions League group D soccer match between Juventus and FC Sevilla, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Sept. 30, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Ο Άλβαρο Μοράτα συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, στο Μιλάνο και η επιστροφή του στη "Γηραιά Κυρία" συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες.

Η σεζόν τελείωσε και καθώς δεν έχει Παγκόσμιο Κύπελλο μπροστά του - δεν είναι στην 23άδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Τζουλέν Λοπετέγκι - ο Άλβαρο Μοράτα σχεδιάζει την επόμενη.

Μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2022, αλλά η επιθυμία του να αποχωρήσει από το Λονδίνο θεωρείται δεδομένη. Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι η επιστροφή του στη Γιουβέντους.

Ο 25χρονος Ίβηρας φορ εντοπίστηκε από Ιταλούς δημοσιογράφους (υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες στον ιταλικό Τύπο) να έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της "Γηραιάς Κυρίας", Φάμπιο Παρατίτσι, στο Μιλάνο. Παρών στη συνάντηση ήταν κι ο ατζέντης του Μοράτα, Χουάνμα Λόπεθ.

Καθώς η αγορά του παρουσιάζει δυσκολίες λόγω οικονομικών απαιτήσεων των "μπλε", ίσως να επιχειρηθεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. Ο Άλβαρο Μοράτα φόρεσε και στο παρελθόν (2014-2016) την "μπιανκονέρα" φανέλα κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα Coppa Italia κι ένα Supercoppa της γειτονικής χώρας.

Τη σεζόν που μόλις τελείωσε είχε 11 γκολ σε 31 ματς στην Premier League, 1 σε 3 συμμετοχές στο League Cup, 2 σε 6 συμμετοχές στο FA Cup και 1 σε 7 συμμετοχές στο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ