ΤΣΕΛΣΙ

Συμφωνία Κορίνθιανς - Τσέλσι για Πάτο

Συμφωνία Κορίνθιανς - Τσέλσι για Πάτο
Πάτο

Έτοιμος να μετακομίσει από το Σάο Πάουλο στο Λονδίνο είναι ο Αλεχάντρε Πάτο, καθώς ο μάνατζερ του αποκάλυψε την συμφωνία της Κορίνθιανς με την Τσέλσι για την μετακίνηση του 26χρονου φορ.

Ο Ζιλμάρ Βελόζ σε δηλώσεις του στο SportTV της Βραζιλίας, αποκάλυψε ότι η Κορίνθιανς έδωσε την συγκατάθεση της για τον εξάμηνο δανεισμό του Αλεχάντρε Πάτο στην Τσέλσι.

Οι "μπλε" τις τελευταίες ημέρες βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του 26χρονου φορ, χωρίς να έχουν κάνει κάποια επίσημη κρούση στον βραζιλιάνικο σύλλογο. Τα δεδομένα πλέον άλλαξαν και σύμφωνα με την τοποθέτηση του ατζέντη του στο SportTV, Κορίνθιανς και Τσέλσι ήρθαν σε συμφωνία, με τον Πάτο να παίρνει το αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης (26/1).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα ταξιδέψει από το Σάο Πάολο και αναμένεται το πρωί της Τετάρτης (27/11) στο Νησί, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στους Λονδρέζους. Η Τσέλσι θα αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, πληρώνοντας εξ ολοκλήρου τις εβδομαδιαίες αποδοχές του, ύψους 30000 λιρών.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ