ΤΣΕΛΣΙ

Συμφωνία Άρσεναλ - Τσέλσι για Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν

Arsenal's Alex Oxlade-Chamberlain runs on the pitch during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alex Oxlade-Chamberlain runs on the pitch during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Άλεξ Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν και πλέον απομένει το "ναι" του Άγγλου διεθνή μέσου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σε μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ετοιμάζεται να προχωρήσει η Τσέλσι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας κατέθεσαν πρόταση ύψους 38.000.000 ευρώ για τον Άλεξ Οξλέιντ Τσέιμπερλεϊν, η οποία έγινε αποδεκτή από την Άρσεναλ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ως εξτρέμ και ως ακραίος μπακ, θα συζητήσει με τους "μπλε" για το συμβόλαιό του την Τρίτη και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση, που θα πρέπει να κλείσει μέχρι την Πέμπτη, τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Premier League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέρος των ιατρικών εξετάσεων του διεθνή Άγγλου θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομοσπονδίας, το Σεντ Τζορτζ Παρκ, ώστε να εξοικονομηθεί χρόνος στην υπόθεση της μεταγραφής του.

Ο Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από τη Σαουθάμπτον, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και οι "κανονιέρηδες" πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να βάλουν "φρένο" στις βλέψεις του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ