ΤΣΕΛΣΙ

Σχέση με παίκτη της Τσέλσι η Έβα Καρνέιρο;

Sunderland v Chelsea, Premier League Football, Stadium of Light, Sunderland, Britain - 12 Aug 2011...Editorial use only. No merchandising. Football Association and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license. It is the picture user's responsibility to adhere to all restrictions - for details contact Football Dataco
 Mandatory Credit: Photo by Back Page Images / Rex Features (1439955p)
 Dr Eva Carneiro of Chelsea promoted to first team doctor this season
 Sunderland v Chelsea, Premier League Football, Stadium of Light, Sunderland, Britain - 12 Aug 2011
Sunderland v Chelsea, Premier League Football, Stadium of Light, Sunderland, Britain - 12 Aug 2011...Editorial use only. No merchandising. Football Association and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license. It is the picture user's responsibility to adhere to all restrictions - for details contact Football Dataco Mandatory Credit: Photo by Back Page Images / Rex Features (1439955p) Dr Eva Carneiro of Chelsea promoted to first team doctor this season Sunderland v Chelsea, Premier League Football, Stadium of Light, Sunderland, Britain - 12 Aug 2011 BACK PAGE IMAGES / REX FEATURES

Στην αποκάλυψη πως η Έβα Καρνέιρο έχει πλαγιάσει στο κρεβάτι με παίκτη της Τσέλσι έκανε ο πρώην σύντροφός της σε συνέντευξή που παραχώρησε, χαρακτηρίζοντάς την αδίστακτη γυναίκα που λατρεύει το σεξ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Έβα Καρνέιρο βρέθηκε στο επίκεντρο για το διάσημο καυγά της με τον Ζοζέ Μουρίνιο στο πλαίσιο του αγώνα της Τσέλσι με τη Σουόνσι και είδε τη δημοφιλία της να εκτοξεύεται ακόμα περισσότερο, όμως η υπερβολική έκθεση στα μίντια έχει τα μειονεκτήματά της.

Απόδειξη το γεγονός πως είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (16/8) μία συνέντευξη του πρώην συντρόφου της γιατρού της Τσέλσι, με τον Ρούπερτ Πάτερσον-Γουόρντ όπου την παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά από την εικόνα που έχει ο περισσότερος κόσμος για αυτήν.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως η Έβα Καρνέιρο έχει: κοιμηθεί με ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, αγαπάει το σεξ, θέλει να τραβάει την προσοχή και κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει το σκοπό της.

Σχέση με παίκτη της Τσέλσι η Έβα Καρνέιρο;

Αναλυτικά όσα καταμαρτυράει στην πρώην αγαπημένη του ο Πάτερσον-Γουόρντ: "Αυτή η γυναίκα κατέστρεψε τη ζωή μου. Η Έβα μου έβγαλε στη φόρα ότι είχε κοιμηθεί και με έναν από τους παίκτες κατά τη διάρκεια καυγάδων.

Το είπε μόνο και μόνο για να με κάνει να αισθανθώ άσχημα. Υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των παικτών. Η Έβα λάτρευε να τραβάει την προσοχή. Είναι πολύ σεξουαλική γυναίκα και δεν την ξέρει πολύς κόσμος πραγματικά.

Σχέση με παίκτη της Τσέλσι η Έβα Καρνέιρο;
PHOTOGRAPH: PONIKVAR/PONIKVAR/SP

Είναι αδίστακτη και μπορεί να πάρει οτιδήποτε ζητήσει από τον οποιονδήποτε. Ήμουν συνεπαρμένος μαζί της και σχεδιάζαμε να κάνουμε οικογένεια αλλά με μάσησε και με έφτυσε. Η Έβα λάτρευε το σεξ, Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη. Κάναμε σεξ κάθε μέρα".

Διαβάστε το Long Form αφιέρωμα του Sport24.gr για την Έβα Καρνέιρο

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ