ΤΣΕΛΣΙ

Στο στόχαστρο της Τσέλσι ο 36χρονος Κράουτς

Stoke City's Peter Crouch celebrates scoring his side's first goal of the game against West Bromwich during their English Premier League soccer match at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Aug. 27, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Stoke City's Peter Crouch celebrates scoring his side's first goal of the game against West Bromwich during their English Premier League soccer match at The Hawthorns, West Bromwich, England, Sunday Aug. 27, 2017. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", ο τραυματισμός του Άντι Κάρολ αναγκάζει τους διοικούντες της Τσέλσι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της επίθεσης, με τον Πίτερ Κράουτς να είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Οι διοικούντες την Τσέλσι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, αφού ο Μιτσί Μπατσουαγί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πρώτος στόχος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ήταν ο Άντι Κάρολ, ο οποίος, όμως, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνυμα.

Αποτέλεσμα, οι Λονδρέζοι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων είναι κι ο Πίτερ Κράουτς, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Mirror". Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως, παρότι ο 36χρονος επιθετικός ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Στόουκ, δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την μπλε φανέλα.

Εκτός απ' τον Κράουτς, στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι βρίσκονται κι οι Φερνάντο Γιορέντε και Κριστιάν Μπεντεκέ, οι περιπτώσεις των οποίων παρουσιάζουν μεγαλύτερες δυσκολίες. Τη φετινή σεζόν, ο Κράουτς μετράει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Στόουκ.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Τότεναμ, ΚΠΡ, Σαουθάμπτον, Λίβερπουλ και Πόρτσμουθ, ενώ είναι και 42 φορές διεθνής με την Αγγλία, έχοντας και 22 γκολ.

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ