ΤΣΕΛΣΙ

Στην Τσέλσι ο Τζιλομποτζί

Στην Τσέλσι ο Τζιλομποτζί

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Παπί Τζιλομποτζί από την Ναντ με τον Σενεγαλέζο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη και το μόνο που απέμενε ήταν η ανακοίνωση από την πλευρά της Τσέλσι. Αυτό έγινε την Τρίτη (1/9) με τους μπλε του Λονδίνουν να προχωρούν στην επισημοποίηση της απόκτησης του Παπί Τζιλομποτζί από την Ναντ.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός από την Σενεγάλη υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Ο Μουρίνιο αναζητούσε έναν παίκτη για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της Τσέλσι, κοίταξε αρκετούς παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μανωλάς και τελικά κατέληξε στην περίπτωση του παίκτη της Ναντ. Η μεταγραφή του σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία κόστισε 2,7 εκατομμύρια λίρες.

"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψε σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Τσέλσι και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία" ήταν τα λόγια του 26χρονου κεντρικού αμυντικού στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του.

Αυτή ήταν η όγδοη κίνηση της Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι μετά τους Κένεντι, Μπέγκοβιτς, Μπάμπα, Νατάν, Πάντιτς, Φαλκάο και Πέδρο.



Παρτε μία γεύση από τον Τζιλομποτζί
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ