ΤΣΕΛΣΙ

Σκέφτεται το φινάλε ο Τέρι

Chelsea's John Terry applauds to supporters after the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 15, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's John Terry applauds to supporters after the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 15, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Τζον Τέρι δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον του, ακόμα και να δώσει το τελευταίο του ματς με την Τσέλσι την προσεχή Κυριακή και μετά να σταματήσει την καριέρα του.

Ακόμα και το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του σκέφτεται ο Τζον Τέρι, ο οποίος δεν αποκλείει την Κυριακή να δώσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του. Ο Άγγλος αμυντικός και αρχηγός των μπλε του Λονδίνου, ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο, στο 4-3 με την Γουότφορντ και μάλιστα πέτυχε και το πρώτο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Μιλώντας στην εκπομπή "Monday Night Football" και ερωτηθείς για τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του, απάντησε: "Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι το τελευταίο ματς της καριέρας μου την Κυριακή. Εξαρτάται αν θα προκύψει κάποια πολύ καλή πρόταση για να σκεφτώ μαζί με την οικογένειά μου, είτε στην Αγγλία είτε στο εξωτερικό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Εξετάζω κάθε πιθανή επιλογή.

Ποτέ δεν ήθελα να φτάσω να είμαι απλά ένας ποδοσφαιριστής του ρόστερ ή που πιάνει χώρο και εμποδίζει την εξέλιξη ενός νέου παίκτη. Ήταν πολύ καλό και με βοήθησε που άρχισα να βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία το παιχνίδι, όντας στον πάγκο και θα με βοηθήσει αν επιλέξω την προπονητική".

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ