ΤΣΕΛΣΙ

Σκέφτεται να φύγει από Τσέλσι ο Κουρτουά

Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois celebrates after winning the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois celebrates after winning the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Nov. 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Τιμπό Κουρτουά ενδέχεται να απορρίψει το νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει η Τσέλσι, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, διότι έχει λόγο να ειπστρέψει στη Μαδρίτη σύντομα...

Ανοιχτό το "παράθυρο" της αποχώρησης από την Τσέλσι άφησε ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους σε δηλώσεις του στον ισπανικό σταθμό "LaSexta", προοικονομώντας ακόμα και απόρριψη της πρότασης ανανέωσης των πρωταθλητών Αγγλίας.

"Όλοι γνωρίζουν ότι λόγω προσωπικής κατάστασης, η Ισπανία με έλκει. Εάν όχι τώρα, θα γίνει σε μερικά χρόνια", τόνισε ο 24χρονος διεθνής, ο οποίος αγωνίζεται στο Λονδίνο, αλλά το μυαλό του βρίσκεται στην ιβηρική.

Τα παιδιά του Κουρτουά μεγαλώνουν στη Μαδρίτη, όπου αγωνιζόταν ο πατέρας τους ως τερματοφύλακας της Ατλέτικο για τρεις σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από τους "μπλε".

Γι' αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με την "Evening Standard", ο Κουρτουά δεν ειναι βέβαιο ότι θα πει το "ναι" στο νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει η Τσέλσι, παρότι είχε μπει σε διαπραγματεύσεις και είχε ζητήσει διπλασιασμό του μισθού του στις αρχές του χρόνου.

Το τρέχον συμβόλαιο προβλέπει αμοιβή 5.200.000 λιρών, με τον Βέλγο να ζητά 10.000.000 λίρες για να αναεώσει, αλλά ακόμα κι έτσι τίποτα δεν είναι βέβαιο, από τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκετια σε αναζήτηση τερματοφύλακα για τη βασική ενδεκάδα και παρέχει όλα τα εχέγγυα που θέλει ο Κουρτουά.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ