ΤΣΕΛΣΙ

Σίρλε: "Ο Μουρίνιο μου έδειξε τη δυσκολία του να είσαι ποδοσφαιριστής"

Σίρλε: "Ο Μουρίνιο μου έδειξε τη δυσκολία του να είσαι ποδοσφαιριστής"

Ο Αντρέ Σίρλε αποκάλυψε ότι το να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο αποδείχθηκε μία εκ των δυσκολότερων εμπειριών της καριέρας του.

Όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε τα προπονητικά ηνία της Τσέλσι για δεύτερη φορά το 2013, ο πρώτος παίκτης που ζήτησε και εντέλει πήρε στους “Μπλε” ήταν ο Γερμανός διεθνής Αντρέ Σίρλε. Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο στο Λονδίνο, ο 26χρονος σταμάτησε να υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και κατέληξε να πάρει μεταγραφή για τη Βόλφσμπουργκ.

Σε συνέντευξή του στην "Bild", ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ αποκάλυψε ότι το διάστημα που πέρασε υπό την επίβλεψη του Μουρίνιο, του φανέρωσε το πόσο δύσκολο δύναται να γίνει το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή.

"Ο Μουρίνιο μού έδειξε πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Αν είχες ένα κακό παιχνίδι, ξαφνικά έμενες εκτός ομάδας. Η εμπειρία μου στην Τσέλσι ήταν σπουδαία. Το να παίζω με τόσους σούπερ-σταρ, ήταν κάτι που, μέχρι τότε, απλώς είχα φανταστεί. Το να παίξω για την Τσέλσι ήταν ένα απόλυτο όνειρο για εμένα, αλλά μετά από τον τραυματισμό μου, ο προπονητής σταμάτησε να βασίζεται σ' εμένα", ήταν τα λόγια του.

Ο Σίρλε ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Μάιντς, όπου και αγωνίστηκε τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του. Έπειτα, πέρασε από μερικές σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες (Λεβερκούζεν, Τσέλσι, Βόλφσμπουργκ), ωστόσο, παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί σε καμία εξ αυτών. Από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στο "Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ", όπου πραγματοποιεί μια νέα προσπάθεια να ανακάμψει.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ