ΤΣΕΛΣΙ

Σενάριο για Κάτσε και Τσέλσι

Σενάριο για Κάτσε και Τσέλσι
Κάτσε INTIME SPORTS

Σύμφωνα με την αλβανική ιστοσελίδα "globnews.al", η ομάδα του Μουρίνιο ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον μέσο του ΠΑΟΚ και να τον δώσει δανεικό στην Αλκμααρ.

Την ώρα που ο Έργκους Κάτσε περιμένει την κλήση από τον Φρανκ Άρνεσεν για να συζητήσουν για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, στην Αλβανία κυκλοφορούν σενάρια για ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Τσέλσι για να τον αποκτήσουν

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "globnews.al", ο 21χρονος μέσος παρακολουθείται από ομάδες της Premier League και της Serie A και πώς ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να διαπραγματεύεται με αυτές τις ομάδες για να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από την πώληση του Αλβανού.

Με βάση τα όσα υποστηρίζει ο συντάκτης του κειμένου. η εταιρία που εκπροσωπεί τον Αλβανό μέσο, επιβεβαιώνει ότι αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ ενδιαφέρονται να εντάξουν τον Κάτσε στο δυναμικό τους και στη λίστα αυτών των συλλόγων συμπεριλαμβάνεται και η Τσέλσι.

Το σενάριο που αναλύει η αλβανική ιστοσελίδα θέλει την Τσέλσι να επιθυμεί την απόκτηση του Κάτσε προκειμένου στη συνέχεια να τον δώσει δανεικό στην Αλκμααρ για να διαπιστώσει αν μπορεί να ποντάρει αργότερα στις υπηρεσίες του.

Τέλος, ο συντάκτης του κειμένου υποστηρίζει πώς ο Κάτσε έχει ρήτρα 3 εκ. ευρώ (οι πληροφορίες του Sport24.gr μιλούν για ρήτρα 5 εκ. ευρώ) στο συμβόλαιό του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ