ΤΣΕΛΣΙ

Σενάρια για προχωρημένες επαφές Χαντάνοβιτς με Τσέλσι!

Σενάρια για προχωρημένες επαφές Χαντάνοβιτς με Τσέλσι!

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Αντόνιο Κόντε θέλει τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για λογαριασμό της Τσέλσι και η περίπτωση του Σλοβένου γκολκίπερ είναι προχωρημένη. Ποιος ακούγεται για αντικαταστάτης του στην Ίντερ.

Τα "ψωμιά" του Τιμπό Κουρτουά δεν φαίνεται να είναι πολλά στην Τσέλσι και πολλοί υποστηρίζουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με την "Tuttosport", ο Αντόνιο Κόντε έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Σλοβένου γκολκίπερ της Ίντερ, Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Οι "μπλε" φαίνεται να είναι κοντά στον υψηλόσωμο τερματοφύλακα των "νερατζούρι" και μάλιστα το ιταλικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ίδιος "ψήνεται" να μετακομίσει στο αγγλικό πρωτάθλημα, αναζητώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Βέβαια, η Ίντερ δεν θα περιμένει χωρίς να κάνει κάτι, αφού φέρεται να έχει βρει τον διάδοχο του Χαντάνοβιτς στο πρόσωπο του Σίριγκου της Παρί Σ.Ζ., ο οποίος θέλει να φύγει από τους νταμπλούχους Γαλλίας, βλέποντας να έχει περιοριστεί σε δεύτερο ρόλο.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί του Χαντάνοβιτς στην Τσέλσι, η Ίντερ θα λάβει 15.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει και ο ίδιος ο διεθνής γκολκίπερ θα βάζει 3.000.000 ευρώ το χρόνο στον τραπεζικό του λογαριασμό.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ