ΤΣΕΛΣΙ

Σεξιστικές επιθέσεις κατά της Καρνέιρο

Σεξιστικές επιθέσεις κατά της Καρνέιρο

Η Έβα Καρνέιρο έχει αντιμετωπίσει αρκετές σεξιστικές επιθέσεις και η Υπουργός αθλητισμού της Αγγλίας ξεκίνησε σχετική καμπάνια κατά του σεξισμού.

Οι σεξιστικές επιθέσεις έχουν πάρει τη θέση τους και στα γήπεδα της Αγγλία με την Έβα Καρνέιρο να είναι η πέτρα του σκανδάλου. Η γιατρός της Τσέλσι έχει πέσει θύμα σεξιστικών σχολίων στα γήπεδα από τους οπαδούς των άλλων ομάδων.

Ήδη, η Υπουργός Αθλητισμού της χώρας πήρε θέση για τα συγκεκριμένα γεγονότα και ξεκίνησε καμπάνια κατά των σεξιστικών επιθέσεων.

" Είναι απολύτως σωστό να υπερασπιζόμαστε και να γιορτάζουμε για τις γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου και παίζουν ζωτικό ρόλο στην παραγωγή του παιχνιδιού. Θέλω περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς. Ο σεξισμός, σε οποιοδήποτε μορφή, δεν πρέπει να γίνεται ανεκτός. Επικροτώ την προσπάθεια να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αναφέρουν τυχόν περιστατικά σεξιστικής κακοποίησης" ήταν το σχετικό της σχόλιο.

Παράλληλα, άνθρωπος της Τσέλσι, τον οποίο δεν κατονομάζει ο "Guardian" αποκάλυψε ότι η γιατρός της ομάδας άκουσε πολλά στους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ. " Το θέμα της ισότητας πρέπει να το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Απεχθανόμαστε τις διακρίσεις σε όλες της τις μορφές, συμπεριλαμβανομένου του σεξισμού. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και θέλουμε να εξαλειφθεί από το άθλημα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο πλευρό της Έβα Καρνέιρο στέκεται και ο οργανισμός "Women in Football" που προωθεί σχετική καμπάνια στα social media.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ