ΤΣΕΛΣΙ

"Ψάχνεται" για Ρεάλ ο Φάμπρεγκας

"Ψάχνεται" για Ρεάλ ο Φάμπρεγκας
2015 CATHERINE IVILL - AMA

Ο Αντόνιο Κόντε άφησε στον πάγκο τον Σεσκ Φάμπρεγκας κι ο 29χρονος διεθνής Ισπανός μέσος βλέπει το μέλλον του μακριά από το Λονδίνο, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιστροφή στην Ισπανία, αλλά στη μεγάλη αντίπαλο της Μπαρτσελόνα (στην οποία αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2014), Ρεάλ, για τον Σεσκ Φάμπρεγκας; Ο 29χρονος διεθνής Ισπανός μέσος φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τον άφησε στον πάγκο στο ματς με τη Γουέστ Χαμ για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

O Καταλανός επιχειρεί να επισπεύσει την αποχώρησή του από την ομάδα του Λονδίνου και σύμφωνα με τη "Sport", έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή φέρονται να μιλούν απευθείας με τον πρόεδρο των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο συνωστισμός που επικρατεί στη μεσαία γραμμή της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας μπορεί να αποτελεί εμπόδιο, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή μπορεί να αποβεί καταλυτική για το deal με τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου να αποδεικνύονται καθοριστικές για το μέλλον του.

Για τον Φάμπρεγκας δεν ενδιαφέρεται μόνον η Ρεάλ. Όπως είχε αποκαλύψει ο ιταλικός Τύπος, η Γιουβέντους έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 29χρονο διεθνή Ισπανό μέσο της Τσέλσι, ωστόσο κάθε μέρα που περνά το ενδιαφέρον φέρεται να ατονεί.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ