ΤΣΕΛΣΙ

Πρώτη στο... θέατρο η Τσέλσι

Πρώτη στο... θέατρο η Τσέλσι

Πρώτη στο... θέατρο είναι η Τσέλσι, σύμφωνα με στοιχεία της Mirror. Οι ποδοσφαιριστές των "μπλε" πέφτουν εύκολα στο έδαφος και πολλές φορές προσπαθούν να εκβιάσουν την απόφαση των διαιτητών. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί δημοσίευμα της Μirror, στο οποίο γίνεται λόγος για τις ομάδες της Premier League που έχουν στο ρόστερ τους παίκτες με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, λόγω... θεάτρου.

Είναι γνωστό ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν την εν λόγω τακτική, ώστε να εκβιάσουν την απόφαση του διαιτητή. Κάποιες φορές τα καταφέρνουν, ενώ κάποιες άλλες αντικρίζουν την κίτρινη κάρτα με απορία στο βλέμμα.

Τα στοιχεία του παρακάτω πίνακα αφορούν τη σεζόν 2012/13 κι έπειτα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρωτοπόρα στη λίστα είναι η Τσέλσι, καθώς έχει 21 παραβάτες κι απέχει αρκετά απ' τις υπόλοιπες ομάδες.

Βέβαια, κοντά της είναι η Σάντερλαντ με 19, ενώ τον πίνακα συμπληρώνουν: Σαουθάμπτον (14), Τότεναμ (14), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13), Κρίσταλ Πάλας (12), Γουέστ Μπρόμιτς (12), Λίβερπουλ (12), Σουόνσι (11), Μάντσεστερ Σίτι (11), Στόουκ (11).

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

Πρώτη στο... θέατρο η Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τέσσερις υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ντιέγκο Κόστα
Τσέλσι και Λίβερπουλ για Κοντογκμπιά
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ