ΤΣΕΛΣΙ

Πρόβλημα με τη βίζα του αντιμετωπίζει ο Αμπράμοβιτς

Chelsea FC Russian owner Roman Abramovich watches his side play Arsenal during their English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, March,  22, 2014. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea FC Russian owner Roman Abramovich watches his side play Arsenal during their English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, March, 22, 2014. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ανανέωση της βίζας του με τη διαδικασία να έχει πάρει περισσότερο από τον προβλεπόμενο χρόνο.

Οι κακές σχέσεις ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και τη Ρωσία φαίνεται ότι επηρεάζουν και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ρώσος μεγιστάνας αντιμετωπίζει προβλήματα με την ανανέωση της βίζας του.

Το θέμα έγινε γνωστό το περασμένο Σάββατο όταν ο Αμπράμοβιτς δεν βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρόεδρος των "μπλε" παρακολουθεί όλα τα μεγάλα ματς της ομάδας του, οπότε ήταν φυσιολογικό η απουσία του να αποτελέσει αντικείμενο ρεπορτάζ. Η απάντηση που πήραν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι ήταν πως ο Αμπράμοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη βίζα του.

Η ισχύς της εξέπνευσα στα τέλη του Απριλίου και ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι κατέθεσε τα χαρτιά του για την ανανέωση της μόνο που αυτή έχει κρατήσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Πάντως, στα δημοσιεύματα τονίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι δεν θα ανανεωθεί.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ