ΤΣΕΛΣΙ

Πρόσω ολοταχώς για Τσέλσι ο Πέδρο

Πρόσω ολοταχώς για Τσέλσι ο Πέδρο

Η Τσέλσι πληρώνει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πέδρο ύψους 30.000.000 ευρώ και ο 27χρονος Ισπανός φέρεται να έχει πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου.

"Λονδρέζος" ετοιμάζεται να γίνει ο Πέδρο, αφήνοντας την Βαρκελώνη για την κοσμοπολίτικη αγγλική πρωτεύουσα. Ο 27χρονος Ισπανός, όπως αναφέρει η καταλανική "Sport", φέρεται να έχει πειστεί από την Τσέλσι για να ντυθεί στα μπλε αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πληρώνει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή ύψους 30.000.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως έπεσε στο 1/5 (ήταν στα 150.000.000 ευρώ) μετά το νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ως τον Ιούνιο του 2019.

Με 318 εμφανίσεις και 98 γκολ στο ενεργητικό του, ο διεθνής άσος έχει πείσει τον Special One ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην Τσέλσι και μάλιστα επιστρατεύτηκε και ο Σεσκ Φάμπρεγας για να τον πείσει να μετακομίσει στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο Πέδρο δεν παίζει πλέον όσο θα ήθελε, αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, η Τσέλσι προσφέρει ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό και οι μετεγγραφές των Νέιθαν και Φαλκάο φανερώνουν ότι στόχος είναι φέτος η κορυφή στην Premier League και η διεκδίκηση του Champions League.

Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Τσεχ, Ντρογκμπά, Κακουτά και Πάσαλιτς, όμως δεν έχει χάσει την δυναμική της και ο Μουρίνιο θα έχει στην φαρέτρα ένα δυνατό "οπλοστάσιο". Σε αυτό θέλει να εντάξει και τον Πέδρο...

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ