ΤΣΕΛΣΙ

Προσφέρουν... χρυσάφι για τον Τέρι

STOKE ON TRENT, ENGLAND - DECEMBER 22:  John Terry of Chelsea celebrates after the Barclays Premier League match between Stoke City and Chelsea at Britannia Stadium on December 22, 2014 in Stoke on Trent, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
STOKE ON TRENT, ENGLAND - DECEMBER 22: John Terry of Chelsea celebrates after the Barclays Premier League match between Stoke City and Chelsea at Britannia Stadium on December 22, 2014 in Stoke on Trent, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail η Guangzhou Evergrande θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον Τζον Τέρι. Διαβάστε πόσα χρήματα δίνουν οι Κινέζοι στον επί χρόνια ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Στο στόχαστρο της Guangzhou Evergrande φαίνεται να βρίσκεται ο Τζον Τέρι. Σύμφωνα με την "Dailymail" ο σύλλογος απ' την Κίνα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο αμυντικό το προσεχές καλοκαίρι.

Βέβαια, οι ιθύνοντες στηρίζουν πολλά στον προπονητή της ομάδας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος θα προσπαθήσει να πείσει τον Τέρι να εγκαταλείψει την Αγγλία και να μεταβεί στην Ασία για μια καινούρια εμπειρία.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο κινέζικος σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον Τέρι συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 9 εκ. ευρώ τον χρόνο. O 35χρονος έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές τη φετινή σεζόν στην Premier League, μιας κι ο τραυματισμός του τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο έμπειρος αμυντικός έχει ξεκινήσει να διαβάζει εντατικά για τα σεμινάρια προπονητικής, προκειμένου ν' αποκτήσει το δίπλωμα της UEFA.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ