ΤΣΕΛΣΙ

Αζάρ: "Ίσως ήρθε η ώρα να φύγω, ξέρετε την προτίμησή μου..."

Belgium's Eden Hazard kicks the ball during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Belgium's Eden Hazard kicks the ball during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Εντέν Αζάρ προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Τσέλσι σε δηλώσεις του μετά τη νίκη (2-0) του Βελγίου επί της Αγγλίας και την κατάληψη της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Τι είπε για τον επόμενο σταθμό του.

Σκόραρε στο 82ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της νίκης (2-0) του Βελγίου επί της Αγγλίας, που σήμανε και την κατάληψη της τρίτης θέσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 από την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Εντέν Αζάρ προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Τσέλσι. Εναπόθεσε, ωστόσο, την τελική απόφαση στους "μπλε" κι έδειξε... Ρεάλ, την ώρα που η φημολογία για τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο οργιάζει.

"Μετά από έξι πανέμορφα χρόνια στην Τσέλσι, ίσως είναι ώρα ν' ανακαλύψω κάτι διαφορετικό. Σίγουρα, μετά από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορώ ν' αποφασίσω εάν θέλω να μείνω ή να φύγω. Αλλά η Τσέλσι θα λάβει την τελική απόφαση, εάν θέλουν να με αφήσουν να φύγω. Ξέρετε την προτίμηση για τον προορισμό μου", υποστήριξε ο Εντέν Αζάρ.

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ