ΤΣΕΛΣΙ

"Πράσινο φως" από Αμπράμοβιτς για μεταγραφές

"Πράσινο φως" από Αμπράμοβιτς για μεταγραφές
© AP

Το άσχημο ξεκίνημα στη φετινή Premier League ανέδειξε τα εμφανή κενά στο ρόστερ της Τσέλσι και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι έτοιμος να κάνει το χατήρι του Ζοζέ Μουρίνιο φέρνοντάς του άλλους τρεις παίκτες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές. Διαβάστε το story.

Εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Σουόνσι (2-2), συντριβή στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-3) και με το καλημέρα έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα πάνω από τον ουρανό του "Stamford Bridge", με την περσινή πρωταθλήτρια να βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και τον Ζοζέ Μουρίνιο να δέχεται αρκετή αμφισβήτηση.

Ποιά η απάντηση του Πορτογάλου σε όλα αυτά; Μεταγραφές! Ο "special one" επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ των "μπλε" (κατά πολλούς αυτό "φώναζε" με την αντικατάσταση του Τζον Τέρι στο ημίχρονο του αγώνα στο "Etihad") και όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά της έχει σύμμαχο και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

"Πράσινο φως" από Αμπράμοβιτς για μεταγραφές
© EPA

Ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων έχει πειστεί από τον προπονητή πως η ενίσχυση δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ έχει ανάψει το πράσινο φως για να γίνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές στις θέσεις του σέντερ μπακ, του κεντρικού μέσου και του επιθετικού.

Αυτό μάλιστα που έκανε τον Αμπράμοβιτς να συνταχθεί με τον προπονητή ήταν η διαφορά ποιότητας που ήταν εμφανής στο ντέρμπι με τη Σίτι: οι γηπεδούχοι είχαν στον πάγκο τους Σαμπαλέτα, Κλισί, Ντεμιτσέλις, Νασρί, Μπονί και Καμπαγέρο και τον νεαρό φορ Ιχεανάτσο ενώ σε αυτόν της Τσέλσι κάθονταν οι Ζουμά, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και Μπλάκμαν δίπλα στους Κουαδράδο (απογοήτευσε στο διάστημα που έπαιξε), Όμπι-Μίκελ, Φαλκάο και Ρεμί.

"Πράσινο φως" από Αμπράμοβιτς για μεταγραφές

Για τη θέση του σέντερ μπακ η Τσέλσι έχει μάλιστα εντοπίσει τον παίκτη που χρειάζεται από την αρχή του καλοκαιριού αλλά αδυνατεί να έρθει σε συμφωνία με την Έβερτον. Έχει προτείνει κατά σειρά 20, 26 και 30 εκατομμύρια λίρες για τον Τζον Στόουνς, με τα "ζαχαρωτά" να κοστολογούν ωστόσο τον Άγγλο διεθνή μπακ με 34 εκατομμύρια λίρες.

Σημειώνεται πως το καλοκαίρι έφυγαν από τους πρωταθλητές οι Τσεχ, Ντρογκμπά και Φιλίπε Λουίς και τη θέση τους στο ρόστερ πήραν οι Μπέγκοβιτς, Φαλκάο και Μπαμπά.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ