ΤΣΕΛΣΙ

Πίστη Κόντε για την απόκτηση του Ιγκουαΐν

Πίστη Κόντε για την απόκτηση του Ιγκουαΐν

Ο Αντόνιο Κόντε, όπως αναφέρει η "Mirror", είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να φέρει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην Τσέλσι, στην οποία θα βρίσκεται από το καλοκαίρι και έπειτα.

Μπορεί ο Αντόνιο Κόντε να έχει το μυαλό του στην προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας για το EURO της Γαλλίας, παρ' όλα αυτά κοιτάζει και υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της Τσέλσι για το προσεχές καλοκαίρι, όταν και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Σύμφωνα με τη "Mirror", ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα" είναι αισιόδοξος ότι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα γίνει κάτοικος Λονδίνου με ένα ποσό της τάξεως των 55.000.000 ευρώ και έτσι ανοίγει ο δρόμος για μια πιθανή μετακόμιση του Ντιέγκο Κόστα στην Κίνα, ενώ φέρεται να τον θέλει πίσω και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Βέβαια, οι άνθρωποι των "μπλε" αναφέρουν πως ο Ισπανοβραζιλιάνος στράικερ δεν πωλείται και ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να αποχωρήσει από το "Stamford Bridge" το καλοκαίρι. Βέβαια, τα ασιατικά χρήματα για την αφεντιά του είναι πολλά και σίγουρα αποτελούν μεγάλο δέλεαρ.

Όσο για τον 28χρονο Ιγκουαΐν, πριν τρία χρόνια βρέθηκε κοντά στη μετακόμισή του στη Άρσεναλ, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι, όπου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει ανεβάσει πολύ τις ποδοσφαιρικές "μετοχές" του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ