ΤΣΕΛΣΙ

Πέταξαν γυάλινο μπουκάλι στον Βαϊνάλντουμ οι φίλοι της Τσέλσι

Πέταξαν γυάλινο μπουκάλι στον Βαϊνάλντουμ οι φίλοι της Τσέλσι

Εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό για τα βρετανικά δεδομένα διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης (31/1) στο "Anfield", με φίλο της Τσέλσι να εκτοξεύει γυάλινο μπουκάλι προς τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ!

Σοβαρές επιπτώσεις ενδέχεται να επιφέρει στην Τσέλσι μια απαράδεκτη ενέργεια οπαδού της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Λίβερπουλ - Τσέλσι που διεξήχθη στο "Anfield" το βράδυ της Τρίτης (31/1), όταν ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ πανηγύριζε το γκολ των γηπεδούχων, φίλος των "μπλε" εκτόξευσε μπουκάλι προς τον σκόρερ των "κόκκινων"!

Ως συνηθίζεται (και) στην Αγγλία, κομμάτι της εξέδρας φιλοξενούσε τους φίλους των Λονδρέζων στο γήπεδο. Οι φωτογράφοι που βρέθηκαν εκεί, κατάφεραν να απαθανατίσουν τη στιγμή, αν και από την τηλεοπτική κάλυψη ουδείς το αντιλήφθηκε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, το -γεμάτο- μπουκάλι μπύρας προσγειώθηκε δίπλα στον 26χρονο Ολλανδό, που έδειξε, επίσης, να μην το καταλαβαίνει.

Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία πολύ δύσκολα θα χαρακτηριστεί από... επιείκεια. Η λογική λέει πως και η Τσέλσι δεν θα μείνει ατάραχη, και ότι θα επιδιώξει να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο μέσο, ώστε να εντοπίσει άμεσα τον ένοχο.

Πέταξαν γυάλινο μπουκάλι στον Βαϊνάλντουμ οι φίλοι της Τσέλσι
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ