ΤΣΕΛΣΙ

Περίμενε 11 χρόνια και... 6 δανεισμούς για το ντεμπούτο

Περίμενε 11 χρόνια και... 6 δανεισμούς για το ντεμπούτο

Χρειάστηκε να περιμένει συνολικά έντεκα χρόνια και... έξι δανεισμούς για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Τσέλσι. Ο Ναθάνιελ Τσαλόμπα ξέρει τι σημαίνει υπομονή.

Το όνειρο ζωής κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα. Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια ομάδα και περιμένεις... 11 χρόνια για το πολυπόθητο ντεμπούτο σου; Ο Ναθάνιελ Τσαλόμπα ξέρει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής από τη Σιέρα Λεόνε είχε την πρώτη επαφή με την Τσέλσι το 2005, όταν εντάχθηκε στις ακαδημίες της. Για να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της πρώτης ομάδας των "μπλε" όμως χρειάστηκε να περάσουν 11 ολόκληρα χρόνια από τότε!

Ο Τσαλόμπα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον βρετανικό σύλλογο το 2012, ωστόσο δεν έμεινε ούτε στιγμή στην ομάδα αφού ακολούθησαν έξι δανεισμοί. Γουότφορντ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μίντλεσμπρο, Μπάρνλι, Ρέντινγκ και Νάπολι ήταν οι ομάδες που τον φιλοξένησαν μέχρι τελικά να παραμείνει στην Τσέλσι.

Τελικά, το βράδυ της Τρίτης (20/9), ο Αντόνιο Κόντε του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, περνώντας τον ως αλλαγή στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λέστερ για τον τρίτο γύρο του League Cup στη θέση του Μπατσουαγί.

Για την ιστορία, το ντεμπούτο του ήταν νικηφόρο, αφού η Τσέλσι πήρε ηρωική πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, επικρατώντας της Λέστερ με 4-2 στην παράταση.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ