ΤΣΕΛΣΙ

Παίρνει Τραορέ η Λιόν

Ajax's Bertrand Traore, right, celebrates after scoring the fourth goal of his team during the first leg semi final soccer match between Ajax and Olympique Lyon in the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Bertrand Traore, right, celebrates after scoring the fourth goal of his team during the first leg semi final soccer match between Ajax and Olympique Lyon in the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η Λιόν συμφώνησε με την Τσέλσι στο ποσό των 19.000.000 ευρώ και θα αποκτήσει τον 21χρονο επιθετικό από την Μπουρκίνα Φάσο, Μπερτράν Τραορέ.

Ο 21χρονος διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο επιθετικός, Μπερτράν Τραορέ, αναμένεται να αφήσει το Λονδίνο για τη Λιόν. Σύμφωνα με την "Equipe" η γαλλική και η αγγλική ομάδα συμφώνησαν για την πραγματοποίηση του deal έναντι 19.000.000 ευρώ.

Ο Τραορέ γεννήθηκε στο Μπομπό-Ντιουλασό στις 6 Σεπτέμβρη του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Οσέρ. Εν συνεχεία, εντάχθηκε σε αυτά της Τσέλσι και το 2014 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "μπλε".

Δεν βρήκε τον επιθυμητό χώρο και χρόνο στο Λονδίνο και μετακόμισε στην Ολλανδία, αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού σε Φιτέσε και Άγιαξ. Μάλιστα, με την ομάδα του Άμστερνταμ έφθασε στον τελικό του Europa League την περυσινή σεζόν, ενώ πέτυχε 9 γκολ σε 24 συμμετοχές στην Eredivisie. Αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τη γαλλική ομάδα.

Photo credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ