ΤΣΕΛΣΙ

Παίρνει Μπατσουαγί η Τσέλσι

Παίρνει Μπατσουαγί η Τσέλσι

Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ η ανακοίνωση απόκτησης του 22χρονου διεθνούς Βέλγου φορ, Μισί Μπατσουαγί, από την Τσέλσι έναντι 40.000.000 ευρώ.

Μπορεί ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, να βρίσκεται στη Γαλλία και να έχει στο μυαλό του την κατάκτηση του Euro 2016 με την Ιταλία, της οποίας είναι ομοσπονδιακός τεχνικός, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Λονδίνου υλοποιείται ταχύτατα.

Σύμφωνα με την "Equipe", οι "μπλε" θα ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς Βέλγου φορ, Μισί Μπατσουαγί, από τη Μαρσέιγ με το κόστος του deal να ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ.

Έτσι η Τσέλσι νίκησε στη "μάχη" απόκτηση του Βέλγου τις Γουέστ Χαμ και Γιουβέντους, αλλά και την Κρίσταλ Πάλας, πενταετές συμβόλαιο της οποία αρνήθηκε ο Μισί Μπατσουαγί την Τρίτη. Υπενθυμίζεται ότι το νέο - εκτός απροόπτου - μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων βρίσκεται στη Γαλλία ως μέλος της αποστολής της εθνικής Βελγίου στο Euro 2016, μάλιστα σκόραρε το δεύτερο γκολ της νίκης-πρόκρισης της ομάδας (4-0) επί της Ουγγαρίας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ