ΤΣΕΛΣΙ

Όργιο φημών για Τσέλσι και Αγκουέρο

Chelsea's Gary Cahill, on the ground tackles Manchester City's Sergio Aguero during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, April 16,  2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Gary Cahill, on the ground tackles Manchester City's Sergio Aguero during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, April 16, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Μπαράζ δημοσιευμάτων στην Αγγλία θέλει την Τσέλσι στο κυνήγι του Κουν Αγκουέρο και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην έχει πρόβλημα στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αργεντίνου στράικερ.

Την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ψάχνει η Τσέλσι, από την στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει τον Ντιέγκο Κόστα για τη νέα σεζόν.

Από το πρωί της Δευτέρας (17/7) υπάρχει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων στην Αγγλία που θέλει τους Λονδρέζους να βρίσκονται στο κυνήγι της απόκτησης του Κουν Αγκουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Επιπροσθέτως γίνεται λόγος για συγκατάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αργεντίνου (με ισπανικό διαβατήριο) στράικερ, είδηση που έχει κατακλύσει και τα social media μέσα από ποσταρίσματα δημοσιογράφων σε Αργεντινή, Ισπανία και Αγγλία.

Την περσινή σεζόν ο Σέρχιο Αγκουέρο πέτυχε 33 γκολ σε 45 εμφανίσεις με την Μάντσεστερ Σίτι, χάνοντας επτά ματς συνολικά λόγω τιμωριών. Στα 29 του χρόνια, ο διεθνής στράικερ κοστολογείται με 70+ εκατομμύρια ευρώ και η πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι έχει αντιμετωπιστεί με ποικίλους τρόπους από τους φίλους των "μπλε".

Άλλοι στέκονται στην ποιότητα, την αξία και το αγωνιστικό του στυλ υποστηρίζοντας ότι θα είναι ιδανική προσθήκη και άλλοι διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις για το κόστος της μεταγραφής σε συνδυασμό με την ηλικία του και το γεγονός ότι συχνά βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς.

Photo credits: (AP Photo/Frank Augstein)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ