ΤΣΕΛΣΙ

Όνομα - έκπληξη για τον πάγκο της Τσέλσι

Chelsea coach Antonio Conte screams during the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea coach Antonio Conte screams during the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", σε περίπτωση που ο Αντόνιο Κόντε αποχωρήσει απ' την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι πριν το τέλος της σεζόν, φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ.

Το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο Ιταλός προπονητής οδήγησε πέρυσι τους "μπλε" στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά εφετινή σεζόν δεν κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, 19 λιγότερους απ' την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο Champions League απειλούνται με αποκλεισμό απ' τη φάση των 16, αφού ο πρώτος αγώνας με την Μπαρτσελόνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ολοκληρώθηκε στο 1-1.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις που διατηρεί με κάποια απ' τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας, όπως είναι για παράδειγμα ο Νταβίντ Λουίζ, τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mirror", σε περίπτωση που οι δύο πλευρές αποφασίσουν να λύσουν τη συνεργασία τους πριν το τέλος της σεζόν, μεγάλο φαβορί για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του είναι ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός θεωρείται ιδανικός για να οδηγήσει τους "μπλε" έως το τέλος της σεζόν, καθώς έχει την εμπειρία να διαχειριστεί μία τέτοια, ιδιαίτερη κατάσταση. Άλλωστε, μεγάλος στόχος των διοικούντων την ομάδα ενόψει καλοκαιριού είναι ο Λουίς Ενρίκε.

Απ' την πλευρά του, ο Φαν Χάαλ θέλει μία ακόμη ευκαιρία στην Premier League, καθώς η πορεία με τη Γιουνάιτεντ δεν ήταν η αναμενόμενη, με συνέπεια να αφήσει μία κηλίδα στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα μέσα στη σεζόν, το όνομα του 66χρονου προπονητή είχε ακουστεί και για τη Σουόνσι, αλλά τελικά οι "κύκνοι" κατέληξαν στην επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ