ΤΣΕΛΣΙ

Οι παίκτες του Μουρίνιο έχουν "μεγάλες μπάλες"!

Οι παίκτες του Μουρίνιο έχουν "μεγάλες μπάλες"!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε ένα ακόμα σόου σε συνέντευξη Τύπου, γράφοντας στο σημειωματάριο ρεπόρτερ πως οι παίκτες της Τσέλσι νίκησαν την Κρίσταλ Πάλας επειδή είχαν... "BIG BALLS" (φωτογραφίες+video)!

Τείνει να γίνει πλέον παράδοση όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο επισκέπτεται το "Selhust Park" να γράφει την πρώτη του απάντηση -στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς- στο σημειωματάριο ενός ρεπόρτερ.

Πέρυσι που η Τσέλσι ηττήθηκε με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, στον Μουρίνο είχε γίνει η ερώτηση για το τι ήταν εκείνο που έλειπε από την ομάδα του για να πάρει τη νίκη και εκείνος είχε γράψει στο χαρτί "BALLS" ("Μπάλες').

Το απόγευμα του Σαββάτου και μετά την επικράτηση με 2-1 στο ίδιο γήπεδο , ο "special one" ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου τι ήταν αυτό που είχαν αυτή τη φορά οι "μπλε" για να πάρουν το "τρίποντο" και εκείνος έγραψε με νόημα στο σημειωματάριο ενός ρεπόρτερ:

Οι παίκτες του Μουρίνιο έχουν "μεγάλες μπάλες"!

"BIG BALLS" ("Μεγάλες Μπάλες"). Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τους παίκτες του μετά τη νίκη που τους διατήρησε στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε πως η ομάδα του θα έπαιρνε φέτος τον τίτλο σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα και να συμμετείχε!

Οι παίκτες του Μουρίνιο έχουν "μεγάλες μπάλες"!

"Εάν ήμασταν σε άλλο πρωτάθλημα θα έλεγα αμέσως "ναι, θα πάρουμε τον τίτλο". Στην Premier League το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο.

Είναι ανόητο να λες ότι θα πάρεις το πρωτάθλημα στην Premier League επειδή υπάρχουν τόσες πολλές καλές ομάδες και ένας μακρύς δρόμος για να διανύσεις.

Οι παίκτες του Μουρίνιο έχουν "μεγάλες μπάλες"!

Αυτό που είναι προφανές και το αισθάνεστε όλοι είναι ότι είμαστε καλύτερη ομάδα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.

Υπάρχει μία ξεκάθαρη εξέλιξη και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι φέραμε δύο φανταστικούς παίκτες, τους Κόστα και Φάμπρεγας".

Οι παίκτες του Μουρίνιο έχουν "μεγάλες μπάλες"!

Ο Μουρίνιο παραδέχτηκε επίσης ότι ο Ντιέγκο Κόστα θα είναι εκτός και από το ματς του Champions League με τη Μάριμπορ λόγω τραυματισμού ενώ χαρακτήρισε "έργο τέχνης" και "υποψήφιο για το κορυφαίο της χρονιάς" το γκολ του Φάμπρεγας.

Ο ρεπόρτερ αποκαλύπτει τι έγραψε ο Μουρίνιο στο σημειωματάριο:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ