ΤΣΕΛΣΙ

Οι υποψήφιοι κάπτεν της Τσέλσι

Οι υποψήφιοι κάπτεν της Τσέλσι

Ο Τζον Τέρι αποχωρεί το καλοκαίρι από την Τσέλσι, επομένως θα πρέπει να βρεθεί ο διάδοχος για να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού των Λονδρέζων. Ποιοι είναι οι πέντε επικρατέστεροι.

Μια ζωή στην Τσέλσι ο Τζον Τέρι, ο φυσικός αρχηγός της, ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγή "σελίδας" στην καριέρα του. Ο Άγγλος αμυντικός, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα και να αναζητήσει νέο σταθμό.

Αυτό συνεπάγεται πως θα υπάρξει και νέος αρχηγός στην Τσέλσι. Σύμφωνα με τη "Mirror", πέντε παίκτες είναι οι επικρατέστεροι για να αποτελέσουν τον επόμενο κάπτεν των Λονδρέζων και να φορέσουν το περιβραχιόνιο.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τιμπό Κουρτουά, βρίσκεται στην ομάδα 1,5 χρόνο και πολλοί θεωρούν πως και αν είναι μόλις 23 ετών, έχει το ανάστημα και τις παραστάσεις για να μπορέσει να λάβει το χρίσμα. Ο Βέλγος είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, παίζει πολύ πιο ώριμα απ' ό,τι φανερώνει η ηλικία του και θεωρείται βασικός υποψήφιος για το περιβραχιόνιο.

Οι υποψήφιοι κάπτεν της Τσέλσι

Ο Γκάρι Κέιχιλ είναι επίσης εκ των υποψηφίων. Ο 30χρονος αμυντικός, έχει εντυπωσιάσει αυτά τα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στην Τσέλσι και έχει μάθει πολλά στο πλάι του Τέρι. Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Champions League με την Τσέλσι και παρά το γεγονός ότι φέτος έχει χάσει την θέση του στο βασικό σχήμα, αναμένεται να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο από την επόμενη σεζόν.

Οι υποψήφιοι κάπτεν της Τσέλσι

Βασική υποψηφιότητα είναι και αυτή του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και για πολλούς αυτός αποτελεί την πιο σίγουρη επιλογή, όντας στην ομάδα από το 2008. Παίκτης-κλειδί και στα αποδυτήρια και παράλληλα υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα νέο συμβόλαιο. Ο 31χρονος είναι έμπειρος, με πνεύμα νικητή και από τους αγαπημένους του κόσμου.

Οι υποψήφιοι κάπτεν της Τσέλσι

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας έχει τις δικές του πιθανότητες, είναι ηγέτης στο χορτάρι και στα 28 του χρόνια έχει τις παραστάσεις εκείνες για να μπορέσει να σταθεί ως αρχηγός της Τσέλσι. Ο διεθνής Ισπανός μέσος είχε φορέσει το περιβραχιόνιο της Άρσεναλ στα 21 του χρόνια, όπερ σημαίνει ότι δεν του είναι κάτι... ξένο. Δεν είναι αυτός με τις περισσότερες ελπίδες, ούτε ο Νο1 υποψήφιος, αλλά δεν πρέπει να ξεγράφεται.

Οι υποψήφιοι κάπτεν της Τσέλσι

Τέλος, έχουμε και την περίπτωση του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος έχει φανέλα βασικού, είναι παίκτης παγκόσμιας εμβέλειας και ίσως η αρχηγία να τον ανέβαζε επίπεδο. Δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο στυλ ως προσωπικότητα με τον Τέρι, αλλά μπορεί η Τσέλσι να θέλει κάτι διαφορετικό μετά τον Άγγλο. Πολλάκις έχει ακουστεί για μετεγγραφή σε άλλη ομάδα, όμως το κίνητρο να αποτελέσει Νο1 στην ομάδα, ίσως τον "δέσει" για τα καλά στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Οι υποψήφιοι κάπτεν της Τσέλσι
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ