ΤΣΕΛΣΙ

Οι τέσσερις υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ντιέγκο Κόστα

VELDEN, AUSTRIA - JULY 20:  Diego Costa of Chelsea in action during the friendly match between WAC RZ Pellets and Chelsea F.C. at Worthersee Stadion on July 20, 2016 in Velden, Austria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
VELDEN, AUSTRIA - JULY 20: Diego Costa of Chelsea in action during the friendly match between WAC RZ Pellets and Chelsea F.C. at Worthersee Stadion on July 20, 2016 in Velden, Austria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images) GETTY IMAGES

Τα αγγλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως ειλημμένη την απόφαση του Αντόνιο Κόντε για αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα το ερχόμενο καλοκαίρι, με συνέπεια να έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι μεταγραφικές "Σειρήνες". Ιδού, οι τέσσερις επικρατέστεροι αντικαταστάτες του 28χρονου.

Το απόγευμα της Τρίτης (17/1) έγινε γνωστή η απόφαση του Αντόνιο Κόντε να κάνει μια μικρή υποχώρηση στο θέμα που προέκυψε με τον Ντιέγκο Κόστα, ενσωματώνοντας εκ νέου τον παίκτη στην ομάδα, για χάρη της διεκδίκησης του τίτλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει περαιτέρω κρίσεις εντός των "τειχών" και λόγω αυτού, σκοπεύει να αφήσει τον Ισπανό να αποχωρήσει από την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη, ο διεθνής Τύπος έχει αρχίσει να δημοσιοποιεί διάφορα ονόματα, αναφορικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, και το Sport24.gr σας τα παρουσιάζει.

Άλβαρο Μοράτα

Οι τέσσερις υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ντιέγκο Κόστα

Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως ελέω Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και του εξαιρετικού νεαρού Μάρκο Ασένσιο, αδυνατεί να βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής. Για την ώρα, δεν υφίσταται κάποιο ρεπορτάζ που να μιλά για επιθυμία του Ισπανού φορ να αποχωρήσει από τους "μερένγκες", αλλά σε περίπτωση που μια ομάδα του μεγέθους της Τσέλσι είναι σε θέση να του υποσχεθεί ρόλο βασικού, είναι πολύ πιθανό να τον δελεάσει.

Ρομελού Λουκακού

LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 27:  Romelu Lukaku of Everton during the Premier League match between Everton and Stoke City at Goodison Park on August 27, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Lynne Cameron/Getty Images)
LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 27: Romelu Lukaku of Everton during the Premier League match between Everton and Stoke City at Goodison Park on August 27, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Lynne Cameron/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο 23χρονος μετακινήθηκε από τους "μπλε" του Λονδίνου στην Έβερτον το καλοκαίρι του 2014, εξαιτίας της πληρότητας στην επιθετική γραμμή της Τσέλσι (Ντιέγκο Κόστα, Λοΐκ Ρεμί, Ντιντιέ Ντρογκμπά), η οποία και έκανε τον τότε τεχνικό της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, να θέλει να επωφεληθεί οικονομικά από την πώληση του Βέλγου. Πλέον, με την κατάσταση να έχει διαμορφωθεί τελείως διαφορετικά, ο Λουκακού έχει επανατοποθετηθεί στα "ραντάρ" της πρώην ομάδας του. Φέτος, διανύει μία εκπληκτική σεζόν, έχοντας μετρήσει 12 τέρματα σε 20 εμφανίσεις στην Premier League.

Αλέξις Σάντσες

Οι τέσσερις υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ντιέγκο Κόστα

Ο νούμερο ένα λόγος που κάνει την Τσέλσι να ονειρεύεται πως μπορεί να "κλέψει" τον "αστέρα" μίας εκ των μεγάλων αντιπάλων της είναι το γεγονός ότι τον Ιούνιο του 2018 ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Χιλιανού για την επέκταση και ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης. Πάντως, ακόμη κι αν θελήσει να αποκτήσει τον 28χρονο, έναν χρόνο προ της λήξης του τρέχοντος συμβολαίου του με την Άρσεναλ, θα πρέπει να απλώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα "πόδια" της τελευταίας. Είναι μία μεταγραφή που θα προκαλούσε "σεισμό" στο Νησί και συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.

Φερνάντο Γιορέντε

Οι τέσσερις υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ντιέγκο Κόστα

Η απόκτησή του και μάλιστα κατά τη χειμερινή περίοδο θεωρείται εξαιρετικά πιθανή, καθότι Τσέλσι και Σουόνσι βρίσκονται μια "ανάσα" από τη συμφωνία. Το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με το αν θα καταφέρει ο Ισπανός να πείσει τη νέα ομάδα του, πως είναι ο κατάλληλος για να αναπληρώσει το κενό του Ντιέγκο Κόστα. Βάσει των όσων μας έχει δείξει μέχρι σήμερα ο πρώην φορ των Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιουβέντους και Σεβίλλης, κάτι τέτοιο θα συνιστούσε μεγάλη έκπληξη.

Στο παρελθόν, είχε ακουστεί δυνατά και το όνομα του Έντισον Καβάνι, όμως τώρα δεν έχει επανέλθει στο προσκήνιο, αφού και ο ίδιος ο Ουρουγουανός δείχνει απόλυτα πρόθυμος να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τέλος, όσον αφορά τον Μισί Μπατσουαγί, ο οποίος πήγε στο "Στάμφορντ Μπριζ" μόλις το περασμένο καλοκαίρι, από τη Μαρσέιγ, δεν έχει -σε καμία περίπτωση- πείσει τους ανθρώπους της Τσέλσι, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προορισμού για τον 23χρονο Βέλγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσέλσι και Λίβερπουλ για Κοντογκμπιά
Επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα
Παγέτ: "Θα κόψω τους χιαστούς μόνος μου"
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ