ΤΣΕΛΣΙ

Οι 5 βασικοί που διώχνει ο Κόντε απ' την Τσέλσι

Οι 5 βασικοί που διώχνει ο Κόντε απ' την Τσέλσι

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κόντε καταστρώνει μαζί με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς τη "νέα εποχή" της Τσέλσι, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων.

Η χρονιά άρχισε ιδανικά για την Τσέλσι με 3/3 νίκες, αλλά ύστερα από 6 αγωνιστικές στην Premier League, οι "μπλε" έχουν κατρακυλήσει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αποκορύφωμα, η "βαριά" ήττα με 3-0 απ' την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα. Στο "στρατόπεδο" της αγγλικής ομάδας επικρατεί κατήφια, απογοήτευση και σκεπτικισμός.

Γι' αυτό το λόγο, ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, καταστρώνοντας το πλάνο της επόμενης ημέρας. Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Τimes", ο Ιταλός τεχνικός δείπνησε για τρίτη σερί ημέρα με τον Ρώσο μεγιστάνα, συζητώντας παράλληλα για τις σημαντικές αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά ο Κόντε έχει ήδη τοποθετήσει στη "μαύρη λίστα" πέντε πρωτοκλασσάτους ποδοσφαίριστες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας " Sun", ο Κόντε, κατά τη διάρκεια των επαφών με τον Αμπράμοβιτς, του επισήμανε πως για να "ανοικοδομήσει" την ομάδα, θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις τον προσεχή Ιανουάριο.

Οι 5 βασικοί που διώχνει ο Κόντε απ' την Τσέλσι

Οι ποδοσφαίριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου απ' την Τσέλσι είναι οι Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Νεμάνια Μάτιτς, Θεσκ Φάμπρεγκας και Οσκάρ. Πρόκειται για πέντε βασικά στελέχη των προηγούμενων ετών, με σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τους Λονδρέζους τη σεζόν 2014-15.

Παρ' όλα αυτά, ο Κόντε θεωρεί πως δεν ταιριάζουν στη "νέα εποχή" της Τσέλσι. Το μόνο βέβαιο είναι πως το προσεχές καλοκαίρι θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας, αφού ο Αμπράμοβιτς δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στις προπονητικές ικανότητες του Ιταλού τεχνικού.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ