ΤΣΕΛΣΙ

O Tέρι "προκάλεσε" τον Μπενίτεθ

O Tέρι "προκάλεσε" τον Μπενίτεθ

Ο Τζον Τέρι δεν δίστασε να πάρει μέρος στην πρόκληση του Ice Bucket ζητώντας και αυτός με τη σειρά του από 3 άτομα να κάνουν το ίδιο. Μεταξύ αυτών και ο Ράφα Μπενίτεθ!

Λίγο μετά τη νίκη της Τσέλσι στην πρεμιέρα της Premier League με 3-1 επί της Μπέρνλι, το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν ενθουσιώδες και ο Τζον Τέρι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην... τρέλα του Ice Bucket Challenge που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο εδώ και περίπου 20 ημέρες με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο κάπτεν της Τέρι (είχε δεχτεί "κάλεσμα" για να πάρει μέρος από τον Άσλεϊ Κόουλ) δεν δίστασε να ρίξει έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι του, για να ζητήσει κατόπιν από τους Φρανκ Λάμπαρντ, Όμπι Μίκελ και Ράφα Μπενίτεθ να κάνουν το ίδιο.

Φυσικά, το όνομα το οποίο έκανε μεγαλύτερη αίσθηση από τους τρεις προαναφερθέντες είναι αυτό του Μπενίτεθ, μιας που ο νυν τεχνικός της Νάπολι δεν είχε και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον Τέρι στο σύντομο διάστημα που βρέθηκε πρόπερσι στον πάγκο των "μπλε"...

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ