ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" Σίρλε και Σαλάχ

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" Σίρλε και Σαλάχ

Οι αναπληρωματικοί της Τσέλσι "ίδρωσαν" για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σριούσμπερι στους "16" του League Cup και εξόργισαν τον Μουρίνιο, ο οποίος δεν δίστασε να τους... βγάλει στη σέντρα!

Είδαν και έπαθαν οι παίκτες της Τσέλσι μέχρι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σριούσμπερι και να προκριθούν στα προημιτελικά του League Cup , με ένα αυτογκόλ του Γκράντισον στο 81' να κάνει το σκορ 2-1 για τους "μπλε" και να τους βγάζει τελικά από τη δύσκολη θέση.

Όλα αυτά όμως δεν άρεσαν καθόλου στον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ναι μεν έμεινε ευχαριστημένος από τους Ντρογκμπά, Φιλίπε Λουίς, Γκάρι Κέιχιλ και Οσκάρ που είχαν παίξει όλοι τους και 48 ώρες νωρίτερα αλλά ταυτόχρονα είχε παράπονα από τους Άντρε Σίρλε και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Μουρίνιο "κάρφωσε" Σίρλε και Σαλάχ

"Μπορώ να πω ότι περίμενα περισσότερα γιατί αν οι παίκτες που έπαιξαν 90 λεπτά πριν από δύο ημέρες ήταν φανταστικοί, περιμένω από εκείνους που δεν είχαν παίξει να ανεβάσουν επίπεδο και να μου δημιουργήσουν προβλήματα (σ.σ. στο να επιλέγει την ενδεκάδα)", είπε αρχικά ο Μουρίνιο ερωτηθείς για το αν περίμενε περισσότερα από τους Σίρλε και Σαλάχ, για να συμπληρώσει:

"Μου αρέσει να αντιμετωπίζω πρόβλήματα όταν επιλέγω την ενδεκάδα και τώρα είναι εύκολο να βρω τους 11 για το ματς του Σαββάτου με την ΚΠΡ. Οι παίκτες μου δεν μου δημιούργησαν προβλήματα..."

Αν κρίνει πάντως κανείς από αυτό το σουτ του Σαλάχ κόντρα στη Σριούσμπερι, δεν πρέπει να είχε και πολύ άδικο ο Μουρίνιο για τα παράπονα που εξέφρασε για κάποιους παίκτες...

Σριούσμπερι - Τσέλσι 1-2 (highlights)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ