ΤΣΕΛΣΙ

Ο special αποχαιρετισμός του Μουρίνιο στον Τσεχ

Ο special αποχαιρετισμός του Μουρίνιο στον Τσεχ

Ο Πετρ Τσεχ προσέφερε πάρα πολλά στην Τσέλσι στα 11 χρόνια παρουσίας του στο "Stamford Bridge" και ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε "αντίο" στον Τσέχο γκολκίπερ με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε να κρατήσει τον Πετρ Τσεχ στην Τσέλσι και την ερχόμενη σεζόν όμως με τον 33χρονο κίπερ να έχει χάσει τη θέση του Νο 1 από τον Τιμπό Κουρτουά δεν μπορούσε να τον κρατήσει με το... ζόρι και έτσι σεβάστηκε την απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να τον πουλήσει στην Άρσεναλ.

Παρά το γεγονός πάντως ότι από τη νέα σεζόν θα είναι αντίπαλοι εντός γηπέδων ο "special one" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσεχ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι.

"Ο Πετρ ήταν πάντα ένας σπουδαίος υπηρέτης της Τσέλσι για 11 χρόνια και βοήθησε αυτό το σύλλογο να κατακτήσει ό,τι θα μπορούσε να κατακτήσει. Πάντα έλεγα ότι επιθυμούσα την παραμονή του όμως καταλαβαίνω πως ο Πετρ έπρεπε να φύγει για να παίζει βασικός κάθε εβδομάδα.

Μερικές φορές πρέπει να σέβεσαι τις επιθυμίες κάποιου που έχει κερδίσει τόσο πολύ σεβασμό με την υπηρεσία του και τις πράξεις του για το σύλλογό σου. Υποστηρίζω την απόφαση του ιδιοκτήτη να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τον παίκτη", τόνισε ο 52χρονος Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

Ο special αποχαιρετισμός του Μουρίνιο στον Τσεχ

"Είναι πολύ σπάνιο στο ποδόσφαιρο να παίρνεις μία τέτοια απόφαση και για αυτό το λόγο είμαι υπερήφανος για το σύλλογό μου που το έκανε. Δεν υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι σε ολόκληρο τον κόσμο που να το κάνουν αυτό.

Όλοι θα θυμούνται την επιτυχία του Πετρ σε αυτό το σύλλογο και τον ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε".

Σημειώνεται πως ο Τσεχ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ (κάνοντας μάλιστα πολλούς να μιλούν για την πρώτη μεγάλη νίκη του Βενγκέρ επί του Μουρίνιο στο Νησί) ενώ είναι εντυπωσιακό αυτό που αποκάλυψε ο ίδιος, ότι δηλαδή είχε φτάσει κοντά να υπογράψει στην Άρσεναλ το... 2002 .

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ