ΤΣΕΛΣΙ

Ο Σάντσες έκλεισε το... μάτι στην Τσέλσι

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί την προσθήκη του Αλέξις Σάντσες στο ρόστερ της Τσέλσι και με δηλώσεις του σε Μέσο της Χιλής, ο 28χρονος επιθετικός της Άρσεναλ παραδέχθηκε εμμέσως ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική των "μπλε"!

Την Τετάρτη (29/1) διέρρευσε ότι ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, γνωστοποίησε στη διοίκηση των "μπλε" την επιθυμία του να εκμεταλλευτεί τη δυσαρέσκεια του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ και να κρούσει τη θύρα των "κανονιέρηδων" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με δηλώσεις του σε διαφημιστική εκδήλωση στη Χιλή, ο 28χρονος επιθετικός παραδέχθηκε με έμμεσο τρόπο ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική που είναι σε θέση να του προσφέρει η συντοπίτισσα.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: “Είμαι χαρούμενος στο Λονδίνο και ελπίζω να τελειώσω το συμβόλαιό μου εκεί. Θα ήθελα να μείνω στην πόλη και σε μια ομάδα, αλλά μια ομάδα που είναι νικήτρια, που έχει νοοτροπία νικήτριας. Είμαι 28 ετών, έχω ακόμα πολλά μπροστά μου. Είμαι ένας παίκτης ο οποίος φροντίζει τον εαυτό του”.

Για τον Χιλιανό ενδιαφέρονται κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν, και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης. Πάντως, η Άρσεναλ δεν φέρεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει με χαμηλό κόστος (ζητά σχεδόν 60.000.000 ευρώ), ειδικά δε για μια ανταγωνίστριά της στην Premier League.

Ο μάνατζερ του παίκτη, έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Τσέλσι, η οποία κινείται μεταγραφικά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της και την πιθανότητα αποχώρησης των Εντέν Αζάρ και Ντιέγκο Κόστα.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ