ΤΣΕΛΣΙ

Ο Ντιέγκο Κόστα υπέγραψε προσύμφωνο με ομάδα της Κίνας

Chelsea's Diego Costa reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, Sunday, April 16, 2017.(AP Photo/ Rui Vieira)
Chelsea's Diego Costa reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, Sunday, April 16, 2017.(AP Photo/ Rui Vieira) AP

Ισπανικό Μέσο αποκαλύπτει ότι ο Ντιέγκο Κόστα υπέγραψε προσύμφωνο με την κινέζικη Tianjin Quanjian, με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο που θα κάνει τον Ισπανό τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη!

Το ενδεχόμενο ο Ντιέγκο Κόστα να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Κίνας θεωρούνταν από καιρό το επικρατέστερο, ωστόσο τίποτα δεν ήταν δεδομένο μέχρι πρότινος. Τελικώς, όπως αναφέρει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός " Cadena Ser", ο νυν επιθετικός της Τσέλσι υπέγραψε προσύμφωνο με την Tianjin Quanjian.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Ισπανών, ο 28χρονος δείπνησε παρέα με τέσσερα στελέχη της κινέζικης ομάδας, αλλά και τον μάνατζέρ του, Χόρχε Μέντες, σε εστιατόριο του Λονδίνου, όπου και επήλθε η συμφωνία.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο ετήσιος μισθός του Κόστα θα ανέρχεται στα 30.000.000 ευρώ (!), κάτι που αν γίνει πραγματικότητα θα τον κατατάξει στη δεύτερη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη (στα 38.000.000 ο Κάρλος Τέβες), ενώ η Τσέλσι θα λάβει περίπου 90.000.000.

Η εν λόγω ομάδα, η οποία είχε ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή και τον πρόσφατο Ιανουάριο, προπονείται από τον Φάμπιο Καναβάρο, τη στιγμή που εκεί αγωνίζονται οι Αλεσάντρε Πάτο και Αξέλ Βιτσέλ. Από την πλευρά τους, οι "μπλε" έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τον διάδοχο του Ισπανού διεθνή, με τους Άλβαρο Μοράτα και Ρομελού Λουκακού να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι στην παρούσα φάση.

Ο Κόστα διανύει την τρίτη σεζόν του στους Λονδρέζους, όντας έτοιμος να κατακτήσει για δεύτερη φορά τον τίτλο της Premier League. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 116 συμμετοχές και έχει πετύχει 56 γκολ.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ