ΤΣΕΛΣΙ

"Ο Μουρίνιο ταπείνωσε την Καρνέιρο"

"Ο Μουρίνιο ταπείνωσε την Καρνέιρο"

Ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ δήλωσε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο ταπείνωσε δημόσια την Έβα Καρνέιρο με τη συμπεριφορά του και τον κάλεσε να απολογηθεί απέναντί της. Αιχμηρό tweet από Λίνεκερ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες. Η απόφαση του τεχνικού της Τσέλσι να θέσει στο περιθώριο την Έβα Καρνέιρο μετά το περιβόητο ματς με τη Σουόνσι ελέω της απόφασής της να μπει στο γήπεδο και να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ χωρίς να το έχει τόση μεγάλη ανάγκη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με την πλέον χαρακτηριστική να προέρχεται από τον Πίτερ Μπρούκνερ.

Ο άλλοτε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ και νυν γιατρός της εθνικής ομάδας κρίκετ της Αυστραλίας δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC πως η κριτική που άσκησε ο Μουρίνιο στην συνάδελφό του ήταν 100% άδικη και πως δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να την καρατομήσει .

"Ο Μουρίνιο ταπείνωσε την Καρνέιρο"

"Ο προπονητής δεν έχει καμία σχέση. Δεν έχεις τους γιατρούς για να πουν στον προπονητή ποιόν θα βάλει στην επίθεση ή να παίξει με σύστημα 4-3-3. Η γιατρίνα ήταν 100% σωστή και ο προπονητής, κατά τη γνώμη μου, ήταν 100% λάθος.

"Ο Μουρίνιο ταπείνωσε την Καρνέιρο"

Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και ο σύλλογος θα πρέπει να διασφαλίσει πως η γιατρίνα και ο φυσιοθεραπευτής δεν θα απομακρυνθούν από της θέση τους εξαιτίας αυτό που έγινε. Ταπεινώθηκε δημόσια μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό και δεν έκανε κάτι λάθος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Ο Μουρίνιο ταπείνωσε την Καρνέιρο"

Σημειώνεται πως θέση υπέρ της Έβα Καρνέιρο πήρε και ο Γκάρι Λίνεκερ, μέσω σχολίου που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter όπου "έσφαξε με το βαμβάκι" τον Ζοζέ Μουρίνιο:

"Ίσως να κάνω αίτηση για δουλειά γιατρού στην Τσέλσι με δεδομένο πως ο αιτών θα πρέπει να καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζονται ιατρικά προσόντα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ