ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο "έβγαλε στη σέντρα" 7 παίκτες του!

Ο Μουρίνιο "έβγαλε στη σέντρα" 7 παίκτες του!

Η Τσέλσι έχει πραγματοποιήσει πολύ άσχημο ξεκίνημα στην Premier League και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν δίστασε να κατονομάσει επτά ποδοσφαριστές των πρωταθλητών που δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα! Διαβάστε το story.

H εντός έδρας ισοπαλία με τη Σουόνσι στην πρεμιέρα (2-2) και η ήττα στο ντέρμπι από τη Σίτι στο Μάντσεστερ (0-3) έχουν δώσει μόλις έναν βαθμό στην Τσέλσι μετά από 2 αγωνιστικές σηματοδοτώντας παράλληλα τη χειρότερη εκκίνησή για τους Λονδρέζους στην Premier League εδώ και 17 χρόνια και αυτό μόνο ευχάριστα δεν ηχεί στα αυτιά του Ζοζέ Μουρίνιο .

Ο "special one" προετοιμάζεται την ομάδα του για το ιδιαίτερα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ την Κυριακή και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του ματς δεν έκρυψε πως είναι δυσαρεστημένος από 7 βασικούς παίκτες της ομάδας του αλλά και από τον... ίδιο!

"Δεν είμαι χαρούμενος με κανέναν. Δεν είμαι χαρούμενος με τη φόρμα του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, με τον Γκάρι Κέιχιλ, τον Τζον Τέρι, τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, τον Εντέν Αζάρ, τον Σεσκ Φάμπρεγας, τον Νεμάνια Μάτιτς.

Ο Μουρίνιο "έβγαλε στη σέντρα" 7 παίκτες του!

Δεν είμαι χαρούμενος με τη φόρμα μου επειδή έχω συνηθίσει να παίρνω καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που παίρνω τώρα", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, για να προσθέσει πως "οι παίκτες προπονήθηκαν καλύτερα από ποτέ αυτή την εβδομάδα επειδή κανείς δεν είναι χαρούμενος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα".

Παράλληλα, ο "special one" αναφέρθηκα και στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, Μπαμπά και Πέδρο , που εντάχθηκαν στο δυναμικό των "μπλε" αυτή την εβδομάδα. "Πήραμε έναν πολύ καλό νεαρό αριστερό μπακ με προοπτικές και έναν από τους καλύτερους επιθετικογενείς παίκτες στον κόσμο.

Ο Μουρίνιο "έβγαλε στη σέντρα" 7 παίκτες του!

Το γεγονός ότι ο Πέδρο επέλεξε να αφήσει τη Μπαρτσελόνα δείχνει τις φιλοδοξίες του. Ο Μουρίνιο θέλει περισσότερα και μου αρέσει πολύ αυτή η συμπεριφορά. Θέλει να παίζει, να κερδίζει και να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

Δεν θα πω ότι νίκησε η Τσέλσι και έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι η στιγμή για τον Πέδρο να απολαύσει ένα διαφορετικό βήμα".

Ο Μουρίνιο "έβγαλε στη σέντρα" 7 παίκτες του!

Τέλος, ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε πως ο Τιμπό Κουρτουά θα επιστρέψει κάτω από την εστία της Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ από τη στιγμή που εξέτισε την ποινή του (δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία του Μπέγκοβιτς) ενώ υπογράμμισε πως ο Τέρι προπονήθηκε καλά και απολύτως επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ