ΤΣΕΛΣΙ

O Mουρίνιο αστειεύεται σε ερώτηση για τον Κλοπ

O Mουρίνιο αστειεύεται σε ερώτηση για τον Κλοπ

Η Premier League φαντάζει ως ο επικρατέστερος νέος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να διαβεβαιώνει ωστόσο πως ο Γερμανός δεν θα τον διαδεχτεί στην Τσέλσι.

Μετά την αποκάλυψη πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της φετινής σεζόν, αμέτρητες είναι οι ομάδες που βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων για να τον προσλάβουν και οι περισσότερες εξ αυτών βρίσκονται στην Premier League καθώς είναι το πρωτάθλημα που αρέσει περισσότερο στον Γερμανό τεχνικό.

Για το λόγο αυτό ρωτήθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το μέλλον του συναδέλφου του, με τον "special one" να είναι αφοπλιστικός, τονίζοντας κατηγορηματικά πως ο 47χρονος τεχνικός του εκμυστηρεύτηκε πως δεν θα έρθει στην... Τσέλσι!

"Είναι πολύ καλός προπονητής αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν θα έρθει στην Premier League. Είναι πολύ καλός προπονητής, καλός φίλος, τον συμπαθώ πολύ, εάν θα έρθει θα είναι καλοδεχούμενος.

Δεν θέλω όμως να μπω στη διαδικασία να συζητάμε για το πού θα πάει. Το μόνο πράγμα που ξέρω επειδή μου το είπε προσωπικά είναι πως σίγουρα δεν θα έρθει στην Τσέλσι οπότε είμαι ήρεμος", δήλωσε χαμογελαστός ο "special one".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ