ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μοράτα απάντησε στις αποδοκιμασίες πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα

Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois, left, and his teammates react to their elimination during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Τσέλσι, (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα αποδοκίμασαν τον Άλβαρο Μοράτα στον αγώνα με την Τσέλσι. Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα. (PHOTO).

Ο Άλβαρο Μοράτα μπήκε στο 67ο λεπτό στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou", στη ρεβάνς για τους "16" του Champions League. Στα λεπτά που αγωνίστηκε (είχε αντικαταστήσει τον Ζιρού), δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Οι οπαδοί των "μπλαουγκράνα", την ίδια ώρα, δεν ξέχασαν το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποδοκίμασαν έντονα. Ο διεθνής Ισπανός τους απάντησε πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Ο Μοράτα απάντησε στις αποδοκιμασίες πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα

Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο ουσιαστική από τους Λονδρέζους, επικράτησε 3-0 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μέσι έστειλε την Μπαρτσελόνα στους "8"

(AP Photo/Emilio Morenatti)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ