ΤΣΕΛΣΙ

"Ο Κόντε περιμένει τη στιγμή που θα φύγει από την Τσέλσι"

Chelsea's team manager Antonio Conte gestures during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea, at the King Power stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Antonio Conte gestures during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea, at the King Power stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Τη στιγμή της αποχώρησης του από την Τσέλσι περιμένει εναγωνίως ο Αντόνιο Κόντε, όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των "μπλε", Τζανλούκα Βιάλι.

Η Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς η εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 3-1 ελαχιστοποίησε σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες εξόδου στο Champions League.

Η συνεργασία ανάμεσα στους Λονδρέζους και τον Κόντε είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι. Μάλιστα, πρόθεση του Ιταλού είναι να αναζητήσει ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και να αντιμετωπίσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το σκηνικό αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει με δηλώσεις του και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Τζιανλούκα Βιάλι. Ο 53χρονος Ιταλός ανέφερε πως ο συμπατριώτης του περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή που θα φύγει από την Τσέλσι.

"Ο Κόντε δεν μπορεί να περιμένει να φύγει από την Τσέλσι", ανέφερε στο Sky Sport Italia, για να συνεχίσει: "Δεν μπορεί να δεχθεί πως πωλούν και αγοράζουν ποδοσφαιριστές χωρίς να τον συμβουλεύονται. Η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι θέλει έναν προπονητή που θα είναι άνθρωπος του συλλόγου", κατέληξε.

Όσο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ιταλού, ο Βιάλι τόνισε: "Είτε είναι η εθνική Ιταλίας είτε η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κόντε θα βρει ένα μέρος που θα ξεκινήσει να κερδίζει και πάλι κάτι σημαντικό".

Ο Τζανλούκα Βιάλι αγωνίστηκε από το 1996 έως το 1999 στην Τσέλσι, έχοντας 58 συμμετοχές με 21 γκολ. Ο επιθετικός από την Κρεμόνα έχει σημαντική καριέρα στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες των Σαμπντόρια και Ίντερ. Παράλληλα, έχει διατελέσει για μικρό διάστημα προπονητής της Γουότφορντ, αλλά και παίκτης-προπονητής της Τσέλσι το 1998.

Ο Τζανλούκα Βιάλι αγωνίστηκε από το 1996 έως το 1999 στο Stamford Bridge, έχοντας 58 συμμετοχές με 21 γκολ. Ο επιθετικός από την Κρεμόνα έχει σημαντική καριέρα στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες των Σαμπντόρια και Ίντερ. Παράλληλα, έχει διατελέσει για μικρό διάστημα προπονητής της Γουότφορντ, αλλά και παίκτης-προπονητής της Τσέλσι το 1998.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ